ja nie miałam takiego problemu
Pytałam o to. Mój lekarz zawsze tłumaczył, że tak zwane nadżerki, to zazwyczaj ektopie gruczołowe, które może mieć każda kobieta. Nie są groźne.
Nadżerki w ciąży nie miałam, ale miałam ją po porodzie i odważyłam się coś z ty zrobić dopiero rok po porodzie. Miałam ją wymrażaną
na pewno nic przyjemnego ![]()
Na szczęście mnie ten problem ominął
Niestety nadzerka towarzyszy mi juz od kilku lat, pomimo, ze mialam dwa razy wypalana i zamrazana, ciagle sie robi
wystarczy ja kontrolowac i mozna z tym zyc
mój lekarz powiedział mi że mam delikatna nadżerke i że po porodzie przydało by się ją usunąć więc byłam na to przygotowana zarówno psychicznie jak i finansowo zmieniłam lekarza ponieważ mój był zbyt długo na urlopie i co się okazało nadżeki brak
ja miałam nadżerkę przed ciążą na szczęście w ciąży nie dawała problemów
na szczęscie nie mam tego problemu
Ja mam nadzieję, która do tej pory leczona była poprzez globulki. Z zabiegiem lekarz kazał się wstrzymać do czasu urodzenia dziecka i proponuje zamrażanie.
Nie miałam takich kłopotów
koleżanka miała nadżerkę ale nie miała jakiś problemów w ciąży
Ja wogóle nigdy nie miałam nadżerki.
ja również nie miałam i nie mam mam nadzieje że tak pozostanie
Moja koleżanka też miała nadżerkę w ciąży, ale z pomocą lekarza udało się sytuację opanować.
Nigdy nie miałam nadżerki i w ciazy również nie…
Co więcej kobietom, które nie rodziły jeszcze zaleca się, by nie leczyć nadżerki, bo własnie często po porodzie ona sama znika. W zależności oczywiście jakie było jej stadium.
Również nie mialam nadzerki
Ja regularnie chodze do ginekologa i mialam wszystko poleczone przed zajsciem w ciaze
ja mam nadżerke i czekam do porodu aby sie tego pozbyć