@Kikip tylko mialam robione badania krwli ale jut takie specjalistyczne i redundowane i te płatne
I z tego wyszło że to niedoczynności tarczycy ale tez dostałam skierowanie na usgjak narazie tylko leki przyjmuje na tarczyce i suplementuje witamine D raz na tydzień
Wlasnie ja mysqłam ze tylko w ciąży ma sie cukrzyce ciazawa nie wiedzialam ze tarczyce tez mozna miec
U mnie takie objawy zaczeły sie jak moja coreczka skonczyła rok normanie bez kawy to funkcjonowac nie moglam caly czas mi sie spac chciało bez zycia
Widzę , że jesteś po długim czasie
ale przypomninam że możesz kogoś oznaczyć „@„ odpisując na wiadomość ![]()
U mnie po pierwszym porodzie to poprawiło się to że nie miałam już wgl bólów brzucha przed okresem , gzie wcześniej było tak że słabo mi było z bólu tak wtedy nie bolało już mnie nic. Ciekawe jak teraz będzie czy będzie mnie brzuch bolał na okres
Trzymam kciuki zeby nie bylo tego bolu .
Jej ja tak samoo oby przeszło ![]()
Właśnie o to chodzi że mnie nie boli
i mam nadzieje tylko że po tej ciąży się nic już nie zmieniło ![]()
Czyli czyżby powiedzenie “jak urodzisz to przestanie boleć” zadziałało?
Jestem ciekawa jak będzie w moim przypadku, bo okresy miałam bardzo bolesne.
Moim marzeniem jest, aby faktycznie ciąża to uleczyła.
Tak ja w pierwszej ciąży badania miałam wszytkie idealne , pierwszą ciążę przechodziłam w wieku 26 lat kolejną już po 30 i tak sobie śmiałam się że to po 30 i dlatego już organizm nie wydolił i tarczyca niedomaga a w trzecie dodatkowo cukrzyca doszła
z każdą ciążą to gorzej:rofl:
Mnie chyba ciąża wyleczyła z bolesnych miesiączek, a mowie chyba bo dopiero miałam dwie. Zawsze miałam co drugą bardzo bolesną miesiaczke a teraz póki co to nic nie boli.
Nieraz miałam takie że z bólu nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, tabletki przeciwbólowe tylko trochę pomagały.
To trzymam kciuki żeby tak już zostało ![]()
Właśnie u mnie się sprawdziło
wczoraj rozmawiałam ze znajomą i ona mówiła to samo po pierwszej ciąży też jej bóle minęły . Mam nadzieję że już nie wrócą . I trzymam kciuki aby i u ciebie tak było ![]()
![]()
bo to kto zna ten ból to rzeczywiście nic miłego ![]()
Oby! Może forumowe mamy minie ta klątwa bolesnych miesiączek dzięki porodowi ![]()