dziewczyny planuje niegługo na swoim blogu jakiś konkurs ale nie mam pomysłu na nagrodę może wy coś doradzicie ???
A o czym jest Twój blog?
Najlepiej nagroda związana z tematyką jaką dotyczy blog ![]()
Musisz nam podać więcej informacji
obecnie na blogi są znalezione konkursy w sieci i moje opinie na temat róznych produktów kosmetycznych jak narazie
To może jak opinie o kosmetykach to nagroda tez niech będą jakieś kosmetyki np. z tych co opiniowałaś.
może podaj nam link do Twojego bloga. Wtedy będzie łatwiej coś doradzić:)
opini ostatnio mało bo czasu nie mam
Moim zdaniem najlepiej kosmetyki dla dzieci
tez myślałam o tym
Najlepiej coś co przetestowałaś , bo masz pewność że to dobra rzecz a nie jakiś bubel.
w sumie masz racje
Bezeluszek, a sama chciałabyś fundować nagrody, czy masz zamiar “dogadać” się z jakąś marką, aby Ci je udostępniła na potrzeby konkursu? Jeśli w grę wchodzi ta druga opcja, to (oczywiście poza CB, który też ma super nagrody do konkursów blogerek ;)) ja bym może spróbowała skontaktować się z jakąś mniej znaną marką, która produkuje jakieś cudeńka dla dzieci (np. nietypowe, śliczne buciki i niechodki, piękne lale i pluszaczki itp.) i ma załóżmy tylko stronę na FB. Może taka marka chciałaby zorganizować konkurs wspólnie z Tobą? Oni ufundują nagrody, a Ty, poprzez konkurs, pomożesz im wypromować ich produkty. Nie wiem na jaką skalę działa Twój blog, tzn. jakie masz statystyki i ile osób go odwiedza, a pewnie dla takiej firmy będzie to ważne, ale nie zaszkodzi spróbować ![]()
Tak zgadza się, bardzo dużo firm robi właśnie w ten sposób, że fundują nagrody w zamian za wypromowanie swojej marki. Myślę, że mogłabyś spróbować tak zrobić.
powiem szczerze nie pomyślałam o tym …chyba warto spróbować
Wypromowanie danej firmy poprzez zorganizowanie konkursu z ich gadżetem na swoim blogu to swietny pomysł. Jednak chyba dany blog musi mieć wielu obserwatorów i regularne wpisy by dana firma się nim zainteresowała. Możesz na początek poobserwować blogi które biorą udział w Canpolowej Blogosferze i zorientujesz się co tam opisują, jak często dodają wpisy. Może wtedy uda ci się nawet tu na Blogosferze dostać produkt do zorganizowania konkursu.