Pina734 Trzymamy kciuki i życzymy dużo zdrowia! :)
Ann ka Faktycznie, teraz łatwo można znaleźć mnóstwo ciekawych atrakcji dla dzieci :)
O tak wszędzie pełno wszystkiego ale od tych jarmarków wolała bym chociaż z tydzień ze śniegiem bo mały ma dostać pojazdy na śnieg od chrzestnego ale śniegu nie ma hahahah a mamy taką goreczke obok domu to by podjeżdżał. Podejrzewam że to była by najlepsza atrakcja
Zyybi my też ale dla własnych atrakcji, nasza za mała, jedynie światełka i kolory będą ją interesowac
Mnie się marzy sylwester w górach przy kapeli góralskiej 💥💥💥💥 ale jak widzę ceny od osoby to się odechciewa ;)
Jarmark świąteczny musi być zaliczony oraz ubieranie choinki we wsi jak również w mieście :)
Mama słoneczka ubieracie choinkę we wsi ? Ze tak wszyscy taką wspólną?
Jarmark świąteczny :) akurat w Katowicach jest on super. Jak córka podrośnie to będziemy korzystać z Waszych rekomendacji pewnie na kolejną zimę :)
Zimą uwielbiamy wspólne wyjścia na jarmark świąteczny – dzieci zawsze cieszą się z pięknych dekoracji, słodkich smakołyków i atmosfery pełnej magii. Oglądanie szopki też jest jednym z naszych ulubionych tradycji, a pokazy świetlne to coś, co robi na maluchach ogromne wrażenie! W tym roku planujemy też wybrać się na lodowisko – zobaczymy, jak poradzimy sobie na łyżwach. 😊 A jeśli tylko będzie okazja, chętnie wybierzemy się na spektakl, taki jak "Dziadek do orzechów", bo maluchy uwielbiają teatr!
U nas zdecydowanie jarmark świąteczny, wspólne wybieranie i ubieranie choinki, zabawy plastyczne związane ze świętami, wspólne pieczenie ciasteczek dla świętego mikołaja,.piżamy świąteczne oraz światełka, dużo światełek �
Córeczka już od kilku dni chodzi i pyta kiedy będziemy razem piec pierniczki, uwielbia mi pomagać w kuchni. A jeszcze bardziej czeka kiedy będzie mogła je dekorować.
Też miałam zamiar wybrać się na jarmark świąteczny, ale w końcu sobie odpuściliśmy ten pomysł i wybraliśmy się po prostu na spacer do parku. Jakoś przerażają mnie te tłumy ludzi na rynku, wolę jednak spokojniejsze miejsca, szczególnie jeżeli chodzi o wypad z dzieckiem.
Ja mam zamiar wybrać się do parku miliona świateł - otwarty jest do końca marca, więc mam nadzieję, że się wybierzemy:P
U nas jarmark świąteczny był zaliczony, wybieraliśmy się do parku świateł ale najbliższy mamy 200km drogi a byłam na początku ciąży kiepsko się czułam i zrezygnowaliśmy
ja w ciąży dzieciaki też co chwilę chore więc wszelkie atrakcje nas omijały
W zoo w łodzi jest teraz fajna opcja 2 plus 2 gratis na okres ferii, też fajna popozycja spędzenia czasu:D
Rewelacyjna promocja;)