Najlepsze aplikacje dla rodziców

Ja nie wiedziałam i raczej rzadko robię tam zakupy i sobie fajnie polajkowalam parę rzeczy w na drugi dzień połowa była niedostępna

W ogóle zauważyłam że w Sinsay w sklepach stacjonarnych czasem są lepsze ceny niż w apce

Bo az musiałam się cofnąć do czego mi to odpisałaś :joy::joy: i było to 13 dni temu :grin::grin:
Ja wczoraj wzięłam telefon mojemu bo chciałam foty zobaczyć to patrzył złowrogo :rofl::rofl:

Oho czyżby miał jakieś inne tajemnice :rofl::face_with_peeking_eye::grin:

No słuchaj myślę że każdy ma jakieś sekrety , mniejsze czy większe :grin::grin: a on to juz w ogóle patrzy na mnie i oczami wywraca jak coś chce z jego telefonu :saluting_face:

Nie no żartuje, mój stale w rolkach siedzi i nie lubi jak mi zabieram bo nie może siedzieć w rolkach

Uuuu podejrzane :rofl::rofl::face_with_hand_over_mouth: tylko co on ukrywa haha

No tyle ma co oczami powywraca :rofl::rofl: on tam ma mecze , tabele kto prowadzi , kiedy kolejny mecz , informacje ze świata plus zdjęcia z wycieczek więc no co mu to wywracanie daje to nie wiem :joy::joy::joy::joy::joy:

1 polubienie

Hahaha I się nazywa że ma wolność :star_struck::blue_heart:

On ma ze mną jak w raju - tylko ja mogę go wyprowadzić z równowagi że az dymek mu z uszu leci , musi mnie koooochać za to hahaha :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::rofl:

1 polubienie

Jakby mi się wyładował telefon to wolałabym patrzeć w ścianę niż scrollowac tel męża :rofl: w ogóle inny algorytm, piłkarze, MMA, a w galerii same zdjęcia palet z pracy :rofl: a za to on uwielbia siedzieć na moim insta , a potem krytykuje te babki co oglądam :hear_no_evil:

1 polubienie

Ale ja mu nie scrolluje właśnie bo mecze i tabele to i ja mam u siebie plus wyskakują mi na bieżąco kto z kim i gdzie gra :slight_smile: a jedynie biore żeby wysłać mms babci z fotką jaką on ma a ja nie mam :smiley:

1 polubienie

Hahahah no ale wiedziały gały co brały :eyes: może potrzebuje „baby” takiej aktywnej by go turlała do przodu :grin:

Galeria mojego męża to teraz nasz synek i cała reszta pracaaa, mówię mu że powinien mieć osobny teflon służbowy bo cale pamięć zjadają tylko takie zdjęcia

Tak jak najbardziej parę razy mi się zdarzyło że na apce jest o 5 zł drożej. Tak było w przypadku spodni dla starszej

1 polubienie

To ja miałam to samo jak zaszłam w ciążę nic znaleźć ładnego nie mogłam . :rofl::rofl: jedynie na vinted jak coś znalazłam :sweat_smile:

Ja to na sheinie kupowałam :smiley: