Najlepsze aplikacje dla rodziców

To ja robię inaczej. Teraz są też te zestawy buteleczek podróżnych i tam sobie przelewam moje kosmetyki które używam na co dzień

Takie są za grosze w Pepco. I są one wielokrotnego użytku. Są takie buteleczki na żel pod prysznic czy balsam albo żel do mycia twarzy z pompką.

Nie kupuję miniaturek bo raz że nie zawsze są te kosmetyki których używam a dwa że się nie opłaca

Ja korzystam z aplikacji preglife . Fajnie by było gdyby była aplikacja Canpol Babies , byłabym szybkim skrótem do zrobienia zakupów i wejścia na forum :hugs:

Fajnie też jakby właśnie były większe zapasy, bo jednak często mają jeszcze braki :pleading_face:

1 polubienie

Ale przynajmniej łatwo złapać i kupić sobie na podróż ja jakoś nie lubię przelewać kosmetyków

To racja. Ja nie lubię w takie zwykłe pojemniki bo potem zapominam co w nich jest :rofl:

Ja przelewałam kiedyś , ale potem zawsze zostawało i było wyrzucane nie wiadomo co tam było i jakoś przestaliśmy tak robić

Ej mnie też :rofl::rofl: takie małe, fajne i za darmoszke o żal używać :rofl::rofl:

1 polubienie

No wlansie co siedzi czasem w naszych głowach :laughing::smiling_face_with_tear:

1 polubienie

Czekaja na okazję aż się przeterminują .
@Mamuska357 racja takie buteleczki to dobry pomysł tylko przelać produkty . I tak z tych miniaturek tylko wybrane kosmetyki są . Ja do szpitala kupiłam mały dezydorant z Isany bo miniaturkowy nivea pamiętam wychodził jakoś drogo . I mąż mi musiał i tak dowieść mój z domu bo ten z Isany to mi nic nie dawał , ciągle czułam pot. A chciałam mieć malutki żeby zaoszczędzić miejsce w walizce .

1 polubienie

To ja mniej więcej to samo starałam się jej podpisywać ale różnie jestem było później nie odlewałam z powrotem jak ja popatrzyłam ile ja mam różnych właśnie rzeczy takich to się załamałam a później i tak przed wyjazdem idę i kupuję nowe bo zawsze coś

Zawsze można podpisać…… są takie
Nalepki z Tedi . Ja je używałam do opisywania pojemników z mlekiem i do takich z kosmetykami też można użyć

2 polubienia

A czy będzie kiedyś aplikacja canpol ? :heart_eyes:
Ja używam teraz moje dziecko

A co to za aplikacja ?

Moje dziecko używam do zapisywania ile śpi , ile czasu karmie i co jaki czas zmieniam pieluszkę

Mi się bardzo przydała ta aplikacja przez pierwsze pół roku jak pilnowałam ile mała je w związku z dużym ulewaniem ale po tym czasie to właściwie mogę spokojnie już wyrzucić :laughing::laughing:

1 polubienie

Moja właśnie też strasznie ulewa :see_no_evil: i sprawdzam ile śpi bo w nocy ciężko zapamiętać :see_no_evil:

1 polubienie

Ulewanie to częsty problem ale mija i już wtedy jest super :grin:

Przy ulewaniach apki to złoto :medal_sports::medal_sports::medal_sports:

1 polubienie

I zapisujesz każdy jeden ? Wszystko. ? To nie dla mnie ja bym połowy nie zapisała :rofl:

Ja jak próbowałam ciśnienie zapisywać na kartce to też mi nie zawsze wychodziło ;D

1 polubienie