Najzabawniejsze powiedzonka Waszych dzieci

Drogie mamy, jakie są najzabawniejsze powiedzonka Waszego dziecka lub dzieci? :heart:

2 polubienia

Mój syn jeszcze bardzo niewiele mówi, ale teraz była u nas w odwiedzinach na kilka dni jego ciocia. I cały czas nazywał ją baba. Dla mnie było to bardzo zabawne, zwłaszcza że ciocia się o to bardzooo złościła :grinning::crazy_face:

1 polubienie

Dużo tych śmiesznych tekstów było ostatni jaki pamiętam ,Nie jestem głodny, chcę tylko coś zjeść”

2 polubienia

Jestem w ciąży i syn zapytał raz „A jak on tam oddycha, jeśli jest w brzuchu zamknięty ?” :sweat_smile: wiele teraz takich podobnych pytań w ciąży mam :see_no_evil:

2 polubienia

Mój jest jeszcze mały , więc jeszcze nie mówi, ale za to minami opowiada całe komedie :smile:

1 polubienie

Mój chrześniak kiedyś do mnie powiedział
Ciocia Ty jesteś trochę jak księżniczka… tylko bardziej zmęczona.:rofl::rofl::rofl:

Nie wiem skąd oni te teksty biorą :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::rofl:

1 polubienie

Najlepszy tekst jaki ostatnio słyszałam to że
Jak miała pozbierać zabawki
„Ja jestem od bawienia, nie od sprzątania!” :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Hahhahahah ale się uśmiałam :rofl:

Moja córeczka jest jeszcze za malutka, ale za to mój chrześniak ostatnio powiedział do swojej mamy „A czy jak mama zje cukierka, to dzidziuś w brzuchu też ma słodko w buzi?” :smile:

2 polubienia

Jak mój mąż się spóźnia do domu i syn ciągle dopytuje kiedy wróci tata , kiedy wróci tata … i jak tata nagle wejdzie do domu to mówi „ oho nasza księżniczka wkoncu wróciła :rofl:

Poza tym codziennie jest nowe powiedzonko karaluchy pod poduchy a szczypawki pod …… i tutaj zawsze coś innego wymyśla

Hahahahhahahqhq nie no nie mogę dzieci potrafią walnąć tekstem

Dzieci są niesamowite :smiling_face:

Mama idziem na bagno - mamo idziemy na plac zabaw :wink:
Syn mówił tak gdy chciał wyjść na plac zabaw :slight_smile:

Mój syn nie mówi ,JA, mówi AJA i to brzmi tak ,AJA IDZIE DALEKO PAAAPAAAA, I za 2 sekundy ,AJA WRACAM, :rofl::rofl:

Moja corka(5lat) ostatnio powiedziala mi ze mam coraz wieksze zamartwiacze pod oczami :joy: chodzilo o worki pod oczami.

O Jezus hahahhahhahahahhahah dobre

Próbowała go nauczyć nowego nazewnictwa? :crazy_face: :heart:

Super ma pomysły :joy: :heart:

Bardzo kreatywnie :heart_eyes::heart:

1 polubienie

Świetna nowa nazwa :crazy_face: :heart:

1 polubienie