Drogie mamy, jakie są najzabawniejsze powiedzonka Waszego dziecka lub dzieci? ![]()
Mój syn jeszcze bardzo niewiele mówi, ale teraz była u nas w odwiedzinach na kilka dni jego ciocia. I cały czas nazywał ją baba. Dla mnie było to bardzo zabawne, zwłaszcza że ciocia się o to bardzooo złościła ![]()
![]()
Dużo tych śmiesznych tekstów było ostatni jaki pamiętam ,Nie jestem głodny, chcę tylko coś zjeść”
Jestem w ciąży i syn zapytał raz „A jak on tam oddycha, jeśli jest w brzuchu zamknięty ?”
wiele teraz takich podobnych pytań w ciąży mam ![]()
Mój jest jeszcze mały , więc jeszcze nie mówi, ale za to minami opowiada całe komedie ![]()
Mój chrześniak kiedyś do mnie powiedział
Ciocia Ty jesteś trochę jak księżniczka… tylko bardziej zmęczona.![]()
![]()
![]()
Nie wiem skąd oni te teksty biorą ![]()
![]()
![]()
Najlepszy tekst jaki ostatnio słyszałam to że
Jak miała pozbierać zabawki
„Ja jestem od bawienia, nie od sprzątania!” ![]()
![]()
![]()
Hahhahahah ale się uśmiałam ![]()
Moja córeczka jest jeszcze za malutka, ale za to mój chrześniak ostatnio powiedział do swojej mamy „A czy jak mama zje cukierka, to dzidziuś w brzuchu też ma słodko w buzi?” ![]()
Jak mój mąż się spóźnia do domu i syn ciągle dopytuje kiedy wróci tata , kiedy wróci tata … i jak tata nagle wejdzie do domu to mówi „ oho nasza księżniczka wkoncu wróciła
”
Poza tym codziennie jest nowe powiedzonko karaluchy pod poduchy a szczypawki pod …… i tutaj zawsze coś innego wymyśla
Hahahahhahahqhq nie no nie mogę dzieci potrafią walnąć tekstem
Dzieci są niesamowite ![]()
Mama idziem na bagno - mamo idziemy na plac zabaw ![]()
Syn mówił tak gdy chciał wyjść na plac zabaw ![]()
Mój syn nie mówi ,JA, mówi AJA i to brzmi tak ,AJA IDZIE DALEKO PAAAPAAAA, I za 2 sekundy ,AJA WRACAM, ![]()
![]()
Moja corka(5lat) ostatnio powiedziala mi ze mam coraz wieksze zamartwiacze pod oczami
chodzilo o worki pod oczami.
O Jezus hahahhahhahahahhahah dobre
Próbowała go nauczyć nowego nazewnictwa?
![]()
Super ma pomysły
![]()
Bardzo kreatywnie ![]()
![]()
Świetna nowa nazwa
![]()