Napad płaczu, oznaka porodu?

Mój pali to też w ciąży na to miałam bardziej wyczulony węch. Jakoś mnie drażniło ale awantur nie robiłam

Rena ja miałam tak węch czuły że potrafiłam określić co ktoś jadł niedawno jak rozmawiał czułam po prostu co przeszlo przez buzię mu ze tak ujme czułam zapachy różnego typu z dużej odległości a mój miał przechlaoane z tymi fajkami wyganialam go przed blok aż i jak przychodził musiał specjalnym mydłem myć buzię ręce i zeby też musiał po każdej fajce myć dodatkowo musiał się przebrać z ciuchów w których palił

Aiisa no wielu kobietom się to zdarza w ciąży. Mnie na szczęście w drugiej już humorki nie dopisują, nie oskarżam męża o byle co, nie złoszczę się, nie obrażam. I przez to ta ciąża pod tym względem na pewno jest lepsza :slight_smile:

Magicznypazur nawet na własnej skórze widzisz że ciążę nie są sobie równe

Magiczny pazur być może też inaczej jesy bo już organizm wie co i jak i spokojniejsze są te 2 ciąże pod względem oczywiście hustawek nastrojów.

aneczka006 chyba każda z nas, będąc w drugiej, czy kolejnej ciąży, przekonuje się, że przebiega ona inaczej niż poprzednie :slight_smile: i to się tyczy problemów lub braku problemów zdrowotnych, czy np. emocjami i nastrojem

Magicznypazur nie koniecznie :slight_smile: moja siostra jednakowo zniosła dwie ciąży. Jedynie co to miała większy brzuch przy drugiej ciąży hehe

Aneczka nie ma jednakowych ciąż mogą podobne być objawy jedynie :slight_smile:

Aiisa ale ja napisałam że jednakowo znosiła dwie ciąży czyli miala takie same objawy.

aneczka006 no sama w tym momencie to potwierdziłaś w tym momencie :wink: inny brzuch, jego kształt, wielkość też świadczy i tym, że ta ciąża inna jest.

A ja całkiem inaczej przechodzę druga ciążę jeśli chodzi o dolegliwości, wielkość brzucha itd. Wszystko jest inaczej. Pierwsza ciążą była mało dokuczliwa a teraz jest masakra, ciągle coś się przyplatuje jakieś choroby infekcje i wszystkie możliwe dolegliwości…

Magicznypazur no dobrze pod tym względem binna ciąża. Ale objawy takie same

Wahania nastrojow nie byly mi obojetne w obu ciazach. Zdarzalo sie plakac bez wyraznego porodu. Ostatnie miesiace to byl czas wicia gniazda- sprzatanie, porzadkowanie, szykowanie wyprawki

Nawet te same objawy nie zawsze są takie same, choćby nawet siła tych dolegliwości.
Natalia111ja najchętniej już bym wszystko przygotowała ale mam jeszcze czas :slight_smile:

Natinka a w którym tygodniu jesteś?

Każda ciąża jest inna :slight_smile: Przygotowanie się na narodziny maleństwa to najcudowniejszy okres. Wybieranie ubranek i tych wszystkich cudownych rzeczy.

Aneczka 28 tc ;) niby już więcej za mną niż mniej ale mimo wszystko jeszcze sporo czasu do porodu więc póki co kompletowałam niezbędne rzeczy a teraz będę zaczynać kupować rzeczy mniej ważne ;)

No jeszcze trochę czasu masz do porodu. Ale pewnie teraz to już szybko zleci ;)

Tak do 20 tygodnia się ciągło a teraz tydzień za tygodniem tak leci że szok. Myślę że teraz jeszcze szybciej będzie lecieć bo już ciążą bardzo widoczna i ta świadomość coraz większa że to już niedługo :) 

Natinka tak szybko zleci ale ostatnie tygodnie zaczną znów się ciągnąć trochę.