Nawilżacz

Czy  używacie i polecacie nawilżacz taki z kropelkami wody , dodam zdjęcie poglądowe . Przeróżne już testowałam i nie są za dobre efekty.. 

Takiego nie używałam. Zwykle w formie dyfuzora, takie do tej pory używam 

Używam nawilżacza za jakieś 150 zł i jest ok. Dodatkowo w każdym pomieszczeniu wiszą takie na grzejnikach gdzie dolewa się wody.

Tak że zdjęcia wygląda całkiem ok mowisz ze szalu nie robi ? Czasem to tak jest z tymi gadżetami całkiem niepozorne potrafia być super a i takie za kupe kasy moga okazać się bublem zalezy naprawdę jak się trafi

Takiego nie używałam i szczerze mówiąc jeszcze nie widziałam. Ja mam z Mesmed taki z małpką i daje radę. Kosztuje ponad 100zł

ja mam z xiaomi i mogę smialo polecic :) poziom nawilżenia faktycznie się podnosi :)

u mnie wilgotność powietrza jest ok, więc nie korzystam z tego typu urządzeń. 

Taki grzybek to chyba bardziej jako gadżet. ja bym stawiala na nawilżacz chociaz do tych 200 zł.

MamaEm to właśnie podstawa żeby najpierw sprawdzić jaka jest wilgotność powietrza. Ja kiedyś tego nie sprawdziłam i okazało się , że bez sensu dodatkowo nawilżałam powietrze. 

Zgadza się, u nas było za suche na początku gdy wstawiliśmy miernik wykazało 35% wilgotności. Teraz już oscyluje między 45 a 65  czyli optymalnie