Nazwą dla piekarnio-cukierni

Swietne te nazwy! Najbardziej podoba mi się "Cukiernica" ;) Od razu widzę w głowie logo, twarz babki z walkami na glowie, wygląda ala Hogata ze smerfów i gryzie ogromnego donuta :D.

Tyle typów padło, że coś na bank wybierzesz :D oooo cukiernica pudernica  to tak mi się kojarzy ;) 

Świetne propozycje. Mi na myśl przyszły jeszcze bardzo podobne, ale trochę inne, czyli zamiast Cukiernicy bardziej zdrobniale Cukierniczka, Słodki zakątek albo Bułka z lukrem - to takie nawiązanie, że to będzie i piekarnia i cukiernia.

Oo może zartobliwie, Ciastko z dziurką, niebo w gębie, posolone i posłodzone

Ciastka z dziurką bym nie ryzykowała. 

No tak, ta propozycja może wydawać się zbyt dwuznaczna 

Hahahahha ja chyba tez nie 🤣

Jej, Ale jesteście  kratywne. Mam kila typòw. W tygodniu  będę  dinalizować wynajem lokalu. Ale jak to zawsze  jest  z Urzedami  pewnie do jesieni  wszytko potrwa.  Więc  jesli ktoś  cos wynyśli to poproszę o propozycje 

A mnie jeszcze wpadło na myśl MĄKOWE LOVE ,WYPIEKARNIA albo samo słowo CUKIERNICZKA. Daj nam znać co wybrałaś może akurat pomysły którejś z nas będzie na twoim Szyldzie 

Haha życzę ci powodzonka :)

Może Etażerka ? 

Albo Eta(WY)żerka

Zmącone

Haha świetne propozycje :D teraz trzeba być oryginalnym żeby zaistnieć :D 

Gosialek zycze powodzenia w biznesie

Teraz grunt to również dobra reklama, media społecznościowe itp

Gosiałek super, że chcesz działać! Powodzenia;)

Wooow ile propozycji  - jest z czego  wybrać :)

Ah najczarniejsza  część to  urzędy, papierologia.

Mnie też by to najbardziej przerażało. Sam interes na piekarnie i cukiernie doskonały. Ale te zusy srusy i fiskusy .. 

Prowadzenie firmy to mega wyzwanie

Biurokracja niestety nie jest łatwa;/ jeszcze jak się ma fajną księgową, która o wszystko zadba to z Bogiem sprawa. 

I co nazwa wybrana? Jak cała papierologia, urzędy itp?