Dziewczyny utworzyłam nowy wątek żeby nie mieszać czytania z oglądaniem filmów co polecacie na Netflixie jakie seriale lub filmy?
O dobry pomysł, bo się zrobi chaos :)
Polecam: Dom z papieru (4 sezony), Gambit Królowej, Unorthodox, Lupin, Safe, Stranger, W głębi lasu, Emily w Paryżu, Queen of South (to tasiemiec ma aż 4 sezony i będzie 5).
Oj na Netflixie jest tyle tego, że każdy tam coś znajdzie.
Ja również polecam Dom z papieru, Uwięzione, House od Cards, The Crown.
Z takich luźnych to Sex Education. I koleżanka mi polecała, ale jakoś mnie nie przekojnało, może za krótko oglądałam, ale takie dla nas to Pracujące mamy.
Ja dzięki netflixowi to mimo iż to stare, to od początku od czasu do czasu oglądam Modern Family.
Z porażek jakie oglądałam, bo chciałam się przekonać bo miał dobre oceny to Lucyfer.
Mi na przykład Dom z papieru bardzo nie podszedł, ale Gambit królowej, Unorthodox to bardzo dobre seriale. Z komediowych Lucyfer i Brooklyn 99 (ale oba do pewnego momentu). Może być również Orange is the New Black, W garniturach, Wikingowie.
Podobno dobry jest też Peaky Blinders.
No i jeżeli nie oglądałaś to Jak poznałem waszą matkę :)
Do tego jeszcze the Sinner, Orphan Black, pierwszy sezon Narcos, Dark, Czarne lustro. Bardzo dobre i mocne miniseriale to Kalifat oraz Jak nas widzą. To tyle, co mi przychodzi do głowy.
Ja oglądałam też dom z papieru z początku był fajny, potem mi się znudził.
Oglądałam też ragnarok (chyba inaczej się pisze).
Fajny pomysł z tym. Oddzielnym wątkiem co prawda bardzo sporadycznie oglądam tv ale może coś mi wpadnie w oko
Z mojej strony polecam, jeśli chodzi o seriale: Bridgertonowie, Unorthodox - oba mają po jednym sezonie.
Filmy, które ostatnio oglądałam i były na bardzo wysokim poziomie to: Palmy w śniegu - polecam dla fanek hiszpańskiego kina, oraz cząstki kobiety - mocny o utracie dziecka.
Czy tu sam netflix czy tez hbo, pleyer , canal plus itp ?
Jest jeszcze amazon prime, też parę dobrych pozycji by się znalazło
No Bridgertonowie są super ,ale najlepszuy dom z papieru ! Wciągnęłam szybko ten serial już się nie mogę doczekać ostatniego sezonu 😀
Czy tylko ja jetsem takim ufoludkiem bo nie mam netflixa? Mam wrazenie ze to norma w dzisiejszych czasach :D chyba musze pomyslec o wykupieniu :D
Klaudia ja też nie mam netflixa
Dziewczyny ja też nie mam,ale filmy z Netflix są dostępne w necie na różnych kanałach. Ja oglądam przeważnie na efilmy lub CDA. Tam jest wszystko
Chyba się skuszę na ten dom z papieru na samym początku słyszałam o nim dużo ale nigdy nie było czasu na oglądanie a ze teraz mam go mnóstwo można spróbować .
Rena zgadzam się co do tego Lucyfera, totalnie mi nie podszedł..
Nati dom z papieru to jest rewelacja ! tak dobrej fabuły dawno nie widziałam ! wciąga okrutnie , z mężem siedzieliśmy i oglądaliśmy po 2-3 odcinki dziennie . Polecam warto !
Netflix teraz taki popularny bo koszt niski, a mi już w szukanie w Internecie na kanałach się nie chce bawić. Tutaj reklam nie ma, można cofnąć, obejrzeć kawałek. Ja już tradycyjnej telewizji poza śniadaniówkami i to w tle praktycznie nie oglądam.
Nawet nie wiem ile kosztuje Netflix. Ja seriale oglądam też raz na jakiś czas jak mam na to chwilę, której ostatnio brak.
Mazia koszt nie jest duży chyba pakiet podstawowy można kupić za 35 zł . U nas kupuje moj tata konto premium ono chyba 60 zł kosztuje i jest dla 5 odbiorników tak ze u nas ma całe rodzeństwo czyli 4 osoby i rodzice to 5 razem.
My się z rodzeństwem składamy po 13 złotych miesięcznie :p