Hehehe ale sie usmialam jak zobaczylam tego bobasa i garnek na stronie z artykulem;) niv dodac nic ujac;)
U nas ktoluja troczki od wszystkiego od bluz spodni moich bluzek no wszedzie gdzie dojrzy sznorowki rowniez ;) druga nowosc wyviaganie wszystkiego z torby z wozka no no ciekawe co tam jest i ukladanie po swojemu czyli wywalanie wszytskiego na podlpge gdzie popadnie;) dzis jej dalam torbe bawelniana wypchana plastikowymi zabawkami tutaj to byl zachwyt ;) bo nie wiadomo co jeszcze w tej torbie jest;)
Sklepy pełne są najróżniejszych zabawek dla niemowląt, które świecą, grają i grzechoczą Do wyboru, do koloru. Tylko co wybrać dla dziecka? Podpowiadamy.
A ja często lubię tworzyć sama zabawki dla moich dzieci. Np. ostatnio dla sześciomiesięcznej córeczki zrobiłam zabawkę sensoryczną z torebki strunowe j do której nalałam wodę nasypała m Brplay różnych cekinów guziczków pomponik ów. Dla starszej dwulatki wbiłam w plasteliny makaron spaghetti i nabijała na niego płatki śniadaniowe takie kółeczka miodowe
u mnie butelka może byc nawet pusta na chwilę dziecko zatrzyma :D u nas sprawdzają się takie patyczki jak u lekarza do badania gardła. Mamy takie z pepco kolorowe i mały sobie je wyciąga i wkłada do pudełka to jest dla niego fajna zabawa.
uwielbiam tworzyć zabawki samodzielnie. Moja jedna z ulubionych to woreczek strunowy napełniony żelem do włosów w dwóch kolorach, a w nim koraliki różnych rozmiarów i kolorów. Na woreczku malujemy pisakami rybki, wodorosty i cokolwiek Wam podpowie wyobraźnia :)
U nas pusta butelka i dziecka nie ma. Uwielbia jeszcze zabawy łyżeczką albo rolkami po papierze toaletowym. W ogóle najlepsze do zabawy są nie zabawki. Sznurki, kable.
https://allegro.pl/oferta/magiczny-ogrod-edukacyjny-gra-swieci-domek-kwiatow-11977214586?bi_s=ads&bi_m=listing:desktop:queryandcategory&bi_c=MDlhMjVmYTktNGQ3NS00ZWU2LThhYmQtM2Q4OWJkN2YzYzVmAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=fc726e98-cf83-4cbd-ac3e-a0e45e0c79a1 mamaEm moze coś takiego na gwiazdkę sprawi jej niespodzianke;)
córka miała coś podobnego ale mniejsze i fajnie wygladało jak zaczeło porastać roślinkami ;) niby zabawka a nie do końca;) dobrze ze nie wyrzuciłam tego gdzieś na dnie zabawek leży w pudełku;)
Ja ostatnio zrobiłam synkowi pudełeczko napełnione woda i cekinami nie mógł oderwać wzroku ;) i bardzo lubi bawić się instrumentami .Jak był mniejszy to zrobiłam mu w butelce podatkowej nasypalam ryżu a w korku zrobiłam otwór i umieściłam wstążki w różnych kolorach ;) właśnie na etapie ok 6 MSC bo wtedy miał fascynacje metkami
Mamaem ahaaaa to ja mam na szczęście wszystkie kwiaty na parapecie, ale u mojej mamy już łapki do doniczki wkładał. A na działce u rodziców to najlepsze do zabawy są kamienie.
ja nad matą sie długo zastanawiałam taką wodną w efekcie nie kupiłam ale moze jeszcze sie zdecyduje;) bo niebawem urodzinki ;) zreszta co chwila bedzie jakaś okoliczność wiec bedzie nad czym myśleć;)
ale piszecie tak o kwiatkach a u starszej kolekcja kaktusów;) na szczescie wysoko wiec mam nadzieje ze młoda nie wpadnie na pomysł aby tam sie dostac;)
Aniss moja już z łóżka sięgnęła mi storczyka;/ masakra...:D
Nie wiem właśnie co ma ziemia i kamienie, ale moją też ciągnie do tego , już się nawet zastanawiałam, czy nie kupić jej tej piaskownicy z little tikes i trochę piachu nasypać by się bawiła.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.