Nieopublikowane porady

MałaZołza ty to weteranka jesteś poradowa:D

Paula dokładnie, bo już same coś byśmy mogły skorygować i wysyłać "lepsze" jakościowo te porady ;) 

ZołzaMała ale super, nic tylko się cieszyć :) ja wysłałam w sumie 3, 1 się ukazała  :) więc i tak jestem zadowolona! 

Szkoda ze o stanie przedzucawkowym sie nie dostala ;/ alkiedys sie zastanawialam czy niektore porady sie nie dostaja bo np. Wymagaja wiekszej konsultacji np z lekarzem 

Jesteście dziewczyny mega, że piszecie te porady :) Naprawdę fajnie móc poczytać.

Sama jeszcze nic nie wymyśliłam co mogłabym opisać w kwestii ciąży, ale jak Mały pojawi się na świecie to może coś tam mi wpadnie do głowy i odważę się napisać i wysłać :) 

Karolina na pewno coś wpadnie do głowy:)

Ja tez mam ten problem , jak już coś wymyślę to okazuje się ze jest 🤪

Karolinka trzymam kciuki aby faktycznie wpadło ci coś do głowy Może akurat bardziej odnajdziesz się w poradach niż aktywności Zawsze to łatwiej wykonać przy maluchu. zmobilizowac się do napisania czegos niż do aktywności przez bity miesiąc

właśnie jeszcze najgorsze jest to, że temat może się okazać, ze już był:P

No czasem się powtarza, dlatego jak mnie "natchnie" to najpierw szukam po forum czy nie było czegoś podobnego ;) 

A co do porad ro możesz mieć Aniss racje ;) jednak nie można publikować czegoś zdrowotnego, bez konsultacji ;) a przynajmniej się nie powinno moim zdaniem

No właśnie też mi się wydaje że te zdrowotne porady mogą się z tego powodu nie dostać bo nasze doświadczenie czy wiedza nie jest poparta jakoś medycznie. 

Właśnie przy poradach mam to samo że jak coś wymyśle to patrzę a to jest.

Macie rację dziewczyny, bardzo możliwe że tak jest 

No wiadomo, że to nasze doświadczenia i faktycznie nie jest to oparte wiedzą medyczną.,

Wydaje mi sie, że warto pisząc nawet na podobny temat jak był dodać w tytule, że "u nas" bo jednak każdy może mieć inny pogląd na dany temat i każdy podchodzi do różnych rzeczy inaczej, a czasem nawet warto porównać podejście kilku osób :).

Eska możliwe, ale tak patrząc na to z drugiej strony, oczywiście nie poczuj się zaatakowana - jak każda z nas napisze poradę np "rutyna z dzieckiem u nas" to te porady będą tak szczerze mówiąc mało atrakcyjne :( tak mi się wydaje, ale jeśli się mylę to śmiało piszcie ;* 

Trzeba znalezc ten temat sposob na tytul fajnie trafic w gust raz się uda raz nie

No ja akurat lubię czytać na dany temat z różnych punktów widzenia, ludzie są tak różnorodni i mają tak różnorodne problemy, pomysły i życia, że na prawdę na dany temat mogą być całkiem odmienne zdania. Jak to mówią punkt widzenia zależy często od punktu siedzenia ;).

chyba właśnie najciężej znaleźć temat 

Będę zabierała się za moją pierwszą poradę. Mam milion pomysłów ale właśnie.. dużo takich z mojego punktu widzenia i chyba nie do końca będzie trafna 

Powodzenia kochana :) 

Mamuśka próbuj jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała:D