Pierwszy raz słyszę taką nazwę, trójnik xd a hydraulik to zna się na wszystkim. To zazdro z tym mechanikiem, ja wgl nie wiem o czym mówią
teraz mąż auto ogarnia, a wcześniej tata mi załatwiał
Ja tak samo , ale może mało w życiu słyszałam habab
Mega szacun, że masz taką wiedzę i ogarniasz tematy, które dla wielu są czarną magią ![]()
Mój facet jest mechanikiem, więc ja kompletnie się nie zagłębiam w temat
On wszystkim się zajmuje, więc nawet nie muszę wiedzieć, co gdzie piszczy tylko kluczyki oddaję i mówię tam coś się zapaliło , coś puka ![]()
To jeszcze lepszy układ ![]()
Ja to lubię po prostu. Mogę siedzieć i grzebać w samochodach ![]()
![]()
![]()
W sumie fajnie jak sama wiesz co sie podzialo a nie musisz o wszystko sie dopytywać
Ale ja jestem z tych co samochodem jeżdżą a wszystko co z nim zwiazane ogarnia maz ![]()
mogłaś iść za mechanika
![]()
dobrze ze masz mechanika w domu , ile to ja muszę się na prosić aby jechał z moim autem do mechanika, bo sam się raczej na takich sprawach nie zna
Mogłam pewnie klientów bym miała dużo bo by przyjeżdżali do dziewczyny z ciekawości ![]()
![]()
![]()
![]()
Mój mąż też tak średnio, zawsze wcześniej sprawdza w internecie co i jak ![]()
Do dobrego mechanika to zawsze są kolejki
Kobieta mechanik to wciąż rzadkość, więc zrobiłabyś furorę ![]()
Ja się z taką nie spotkałam nawet
I nie musi stać w kolejkach ani się umawiać na tygodnie do przodu do mechanika ![]()
Ja chętnie chciałabym zobaczyć, jak sobie radzi ![]()
No pewnie, to taki męski swiat
ja tak samo , czy sa wgl ? ![]()
Haha, super historia Fajnie, że od małego byłaś „fachowcem” w domu i w samochodzie to naprawdę robi wrażenie Mechanicy pewnie się śmiali, ale dobrze, że wiesz, co i jak ![]()
Oo rany! Karcia z takimi wszechstronnymi kompetencjami to podwyżka się należy! Ja ogólnie na motoryzacji to nie znam się nic, jakbym musiała to może jakoś dolałabym płynu do spryskiwaczy i to chyba tyle…![]()