NOWOŚĆ Bidon na wodę od 2,5 r.ż Junior

Na początku tez wszytsko na ubraniach było , mało tego to nie chciała pić z tą pokryweczka i tak ma do dzis ze pije bez :wink:

@SylwiaMK @Mamuska357 @Mamii @daga1271 @Karcia dzięki dziewczyny wypróbujemy ten z lovi bo słyszałam, że w butelce nie powinnam dawać.

5 polubień

No w butelce się nie powinno. Lepiej dawać jakiś niekapek i niech próbuje

U nas też w sumie muszę wyjmować tę wkładkę blokującą przepływ, bo Synkowi lepiej pasuje otwarta wersja tego kubeczka :smiley: wiadomo że zawsze się tam powylewa nieco ale i tak myślę że nieźle sobie z tym piciem radzi :blush:
Z czasem będzie coraz lepiej, bo jak to mówią trening czyni mistrza :grin:
@magdap_96 z butelki nie powinno się, to prawda :blush: spróbujcie z tym kubeczkiem, prędzej czy później sobie poradzi :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Dziekuję :blush: mój synek z rozszerzaniem diety super sobie radzi bo je wszystko i wszystko mu smakuje a potem płacz, że wiecej nie dostanie :sweat_smile: za to woda mu nie smakuje :rofl:

1 polubienie

To mojemu smakuje i zawsze jak pije to tak mlaska by pokazać że mu smakuje

Dużo osób miało właśnie taką nadzieję , może bliżej lata

Hahah mojemu woda też nie idzie :rofl: maaakra łyknie może z kilka razy i krzywi się :rofl: i koniec picia :smile: kupiłam mu taką herbatkę z rosmana babydream ona od 4 miesiąca jest i rozrabiam z wodą i to potrafi wypić całą buteleczkę 120 ml

To faktycznie sporo jak na takiego malucha :smiling_face:

To mój polubił wodę :grin: po mału zaczęłam mu wprowadzać odkąd zaczęłam RD i teraz lubi pić i pije w ciągu dnia i chyba mu nawet smakuje :smiling_face:

Ja nie wiem jak ja zacznę rozszerzać dietę , obojętnie co podam to mała mi się krztusi, dobre to że z tych nowych butelek zaczyna coś lepiej pić

Może tak , znaczy zawsze warto spróbować xD

ile ma?
ja starszemu musialam dlugi czas tylko próbować w formie papek bo sie krztusil każdą inną formą

Ja też będę musiała na początek papki dawać , właśnie przed chwilą wspomiałam do mojej mamy że boję się tego rd moja ma 5,5 miesiąca

1 polubienie

Ja próbowałam sunkowi dać chrupka kukurudzianego i widzę że jeszcze nie umie jeść chrupków :smile: podaje mu słoiczki to wszystko jest nocno zmiksowane.

Moj już chrupki wcina ale już mu podaje od paru miesięcy po jednej czy dwie. Kupiłam też takie mniejsze ryżowe gerbera

Teraz jest na nie promocja w Biedrze że jak się kupi dwa to jestem jest po 8 coś złotego. Są też pomidorowe od 10m i mango od 12m. Ja daje żeby mały uczył się wkłada rzeczy do buzi bo tak normalnie to woli bym mu dawał do buźki ja.

Mój też lubi te z Gerbera, jeszcze fajne fa wafle ryżowe z Hippa

nie wiem czy widzialyscie ale ba te bidony jest promocja

2 polubienia