Oj szkoda bo czaiłam sie na stanik od nich
ten canpolowy kupie na pewno. U mnie sprawdzają się jeszcze staniki do karmienia z bon prix.
Wracam z recenzją biustonosza od Canpol
. Zamówiłam XL a wymiary mam 85 pod biustem i 106 w biuście. To co najważniejsze dla mnie to trzyma biust i przy schylaniu nie wylatuja mi ![]()
jest bardzo wygodny, nie czuc go w ogóle na ciele. Jak na biustonosz bez fiszbin prezentuje biust na prawdę dobrze. Test z laktatorem też zrobiłam i leży w nim idealnie, jest zdecydowanie dopasowany pod niego. Jedyne ale jakie mam, to że dla mnie miseczka mogłaby być ciut większa, bo 2XL bylaby za duża pod biustem. Tak podsumowując to jest moj najlepszy biustonosz do karmienia i gdyby wypuścili w czarnym kolorze zamówiłambym już dziś
jak się któraś zastanawia to na prawdę warto, a za tą cenę to tym bardziej ![]()
O tak , czarny by byl petarda ! Dobra sugestia .
A przy używaniu laktatora biustonosz nie rozciąga sie? W moim (nie z canpol) mam wrazenie, że przez czeste uzywania laktatora biustonosz jest luźniejszy, a pezynajmniej ramiączka co chwile musze regulować aby je zmniejszyc
W Zestawie z laktatorem są takie dokładki do ramiączek i przyznam się że wczoraj je dopiero zapiełam do tego z Canpol bo właśnie pomyślałam że mógłby się za bardzo rozciągnąć. Ale w miseczkach dobrze leży. Inne może trochę mi się rozciągnęły, te co są jak z Rossmana elastyczne
Aha…. Ja w zestawie tez mam te ramiączka i nigdy ich nie używałam
dzisiaj je zobaczę dokladniej ![]()
Super to czytać! I świetnie że wpisałaś swoje wymiary! To bardzo pomocne ![]()
Super recenzja , dziękuję ![]()
Dziękuję za recenzję
super teraz już wiem, że musi być mój. Zastanawiałam się nad rozmiarem ale po twoim opisie już chyba wiem, że wezme L.
Dziękuję za recenzję , czyli tak myślałam że dla mni L będzie dobry ![]()
Oooo wow , wygląda na porządny
@magdap_96 @Mama.kacperka zamówiłam L! Jak przyjdzie i będzie dobry to się pomierzę i wam wrzucę info ![]()
Oo to ja też czekam bo się zastanawiam nad M czy L.
Też czekam na recenzję, bo będę chciała niedługo kupić
a kupował ktos majtki ?
O super , że dzielisz się informacją ![]()
Stanik wygląda na bardzo komfortowy. Obawiam się jednak, że będzie on za mały. Na co dzień noszę rozmiar 80K i niestety bardzo trudno znaleźć mi coś w ciąży ![]()
oooo super to czekam na relacje ![]()
Super
czekamy na info , patrząc na twoją miniaturkę jesteś podobnych wymiarów co ja ![]()
![]()
możliwe że spasuje nam podobny wymiar ![]()
@Mama.kacperka @magdap_96 Wczoraj zamówiłam - i właśnie odebrałam!![]()
Moje wymiary to - 81 pod biustem, 97 w biuscie - rozmiar L jest dobry
jeżeli chodzi o zapięcie to zapinam się na środkowy “zatrzask”
Nic nie uwiera, fajnie trzyma i jest bardzo wygodny!![]()
@CanpolBabies_Redakcja koniecznie wprowadźcie też inne kolory ![]()
O tak! @CanpolBabies_Redakcja może czarny do tego ?
Te juz mam 2 i super wygodne