NOWOŚĆ! Butelka Natural Shape ze smoczkiem dwustrefowym

Wspólnie z naszą Ambasadorką Karoliną Wielowińską @dziarska_mama ogłaszamy PREMIERĘ butelki antykolkowej ze smoczkiem dwustrefowym NATURAL SHAPE do podawania mleka mamy!

Dostępna tutaj: https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-butelka-natural-shape-ze-smoczkiem-dwustrefowym-150-ml-natural

Dwa lata pracy nad projektem butelki, ścisła współpraca z neurologopedą Marceliną Przeździęk i na koniec badanie pod nadzorem neurologopedycznym butelki wśród dzieci karmionych wcześniej wyłącznie piersią dają pewność mamom, że butelka Natural Shape to naturalny wybór po karmieniu piersią!

Butelka Natural Shape swoją konstrukcją i kształtem przypomina pierś mamy i nie zniechęca do ssania piersi. Posiada wyjątkowy SMOCZEK DWUSTREFOWY wykonany w technologii DuoFlex, który podąża za naturalnym rytmem ssania dziecka:

ELASTYCZNA KOŃCÓWKA - górna strefa smoczka:

• imituje naturalną pracę brodawki sutkowej Mamy podczas ssania,
  • umożliwia naturalną pracę warg i języka dziecka.

STABILNA BAZA - dolna strefa smoczka:

• przypomina kształtem pierś matki,
  • umożliwia naturalne, szerokie ułożenie warg na smoczku „jak u rybki”,
  • zapewnia płynne ssanie, bez przerw i połykania powietrza, dzięki czemu zmniejsza ryzyko kolki i rozdrażnienia.

Dlaczego to ważne dla dziecka karmionego piersią?

Dwustrefowa konstrukcja smoczka:

• pomaga zachować naturalny sposób ssania,
  • ułatwia płynne łączenie karmienia piersią z karmieniem butelką,
  • zmniejsza ryzyko odrzucenia smoczka przez dzieci karmione piersią.

WAŻNA INFORMACJA: Marka Canpol babies rekomenduje karmienie piersią jako najzdrowszą formę podawania pokarmu. Zaleca rozpoczęcie podawania pokarmu w formie alternatywnej, wyłącznie po konsultacji z lekarzem, położną lub farmaceutą, gdy karmienie piersią jest niemożliwe lub niewystarczające.

Co myślicie o naszej nowości? :heart:

12 polubień

Butelka prezentuje się znakomicie, jestem jej bardzo ciekawa :heart_eyes:

1 polubienie

Brzmi idealnie :star_struck: ciekawe czy moja by ją zaakceptowała ostatnio mamy problem z butelkami :face_with_peeking_eye: 6+ leci za szybko 3+ się denerwuje :person_facepalming:szukamy tej idealnej :smirk:

Butelka prezentuje się super :heart_eyes: Jestem jej mega ciekawa. Zapowiada się że będę na razie mamą kpi + mm także chętnie wypróbuje :heart:

Wyglada świetnie :heart_eyes: ciekawe czy malenstwo ja zaakceptuje

Butelka prezentuje się obiecująco :heart_eyes: jestem jej bardzo ciekawa, a synek jest ostatnio wybredny z butelkami

Super :white_heart: Jestem bardzo ciekawa tej butelki :star_struck: To mogą by na prawdę świetne butelki

mysle ze trzeba czasu i testowania by poznac jej wszystkie zalety, poki co kawał swietnej roboty!!
butelka zaskakuje i to bardzo😍
smoczek swietny, pozwala na idealne ulozenie “rybki”
przeplyw super pod wiek dziecka i mie powoduje krztuszenia, faktycznie zmniejsza probkemy brzuszkowe i kolki, butelka stala się mocną konkurentką wobec innych i faworyt.

Jestem zupełnie ciekawa tej butelki , mieliśmy kilka do tej pory żadna nam się nie sprawdziła . Mała za bardzo sie krztusi przy poprzednich butelkach , jestem ciekawa tej nowości :heart_eyes:

Wygląda świetnie, a funkcja dwustrefowego smoczka wydaje się bardzo przemyślana i komfortowa. :baby::baby_bottle:

Brzmi jak butelka idealna! 🩵

Butelka prezentuje się świetnie. Od razu mi wpadła w oczy i już czeka w koszyku na zakup jej dla kwietniowego maluszka :heart_eyes: Myślę, że to będzie strzał w dziesiątkę

Ode mnie 10/10 :grinning: a kampania z dziarską mama - rewelacja 🩷

Wyglądają uroczo :white_heart::white_heart::white_heart:

Ale jako że już moja córeczka ma butelkę ulubioną do picia mleczka to nie udzielam się na forum , ale czytm wypowiedzi mam , jednocześnie daje szansę na ich zdobicie innej mamie która ich naprawdę potrzebuje dla swojego maluszka i dzielnie się udziela w lutym :green_heart::sparkles::hugs:

U mnie butelki Canpol sprawdzają sie rewelacyjnie wiec obastawiam, że ta nowość przypadnie mojej córce do gustu :heart_eyes:

1 polubienie

A kupił z was może już te butelki albo sprawdzał ?

@Magdallenka0897 ja juz pisalam wyzej o tym bo dokupilam drugi Smart sense i była w gratisie

1 polubienie

Wygląda cudnie. Dwa lata pracy nad nią to dużo czasu więc musi być idealna. Canpol nie przestaje nas zadziwiać nowościami. Superrrr tak trzymać :muscle::muscle::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Podoba mi się to, że powstała we współpracy z neurologopedą :smiling_face:. Niech służy każdemu maluszkowi jak najlepiej :smiling_face:

Ja zasze uzywalam butelek marki capol babies i nigdy sie nie zawiodlam . Te tez ba prwno są swietne