NOWOŚĆ! Butelka Natural Shape ze smoczkiem dwustrefowym

A brałaś udział w konkursie? Może się uda i tobie😊

Tym na instagramie canpola ? Jeżeli chodzi o ten co trzeba było skomentować post z wyprawką to brałam udział , ale ja niestety mam pecha w konkursy. A tam było wiadomo kiedy wyniki ?

Jeszcze chyba nie bylo :slight_smile:

A tak w ogóle oni coś pisali kiedy będą czy jakiś regulamin był ?

Ja nic takiego nie widziałam, tylko informację żeby skomentować.

Kochana nie zrażaj się nawet jak nie wygrasz za chwilę będzie kolejny jakiś. :blush:

2 polubienia

No coś w tym jest, co zaglądam to coś nowego się pojawia.

Nie było info o wynikach bo to raczej takie luźne, szybkie mini rozdanie :face_with_hand_over_mouth::white_heart: pewnie na dniach wybiorą osoby

4 polubienia

Tak jak dużo z nas tutaj :crazy_face: ale trzeba próbować aż się uda :smiling_face:

Dokładnie tutaj często każda co jakiś czas wrzuca i chwali się jakąś wygraną z konkursów :blush:

1 polubienie

I najpiękniejsze jest to jak się dzielimy informacjami o konkursach i potem cieszymy się z wygranych a nie tylko zazdrość. Dobro wraca

7 polubień

Bo tutaj jest ekipa naprawdę super wspierających się i życzliwych Mamusiek! :muscle:t2::star_struck::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:🩵

5 polubień

Ja tam nieraz wam zazdroszczę :face_holding_back_tears: ale oczywiście tak pozytywnie :sparkling_heart:

Dokładnie jak dla mnie jest to najlepsza grupa dla mam na jakiej byłam :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Bardzo ciekawe butelki. Pierwszy raz słyszę o smoczku dwustrefowym. Myślę, że taka butelka jest bardzo pomocna dla mam, które chcą karmić piersią ale potrzebują wyjąć od czasu do czasu i zostawić dziecko z kimś innym. Przy pierwszym dziecku miałam z tym problem, bo nie chciało pić z butelki, ciekawe jak będzie z drugim. I może akurat taka butelka, która przypomina jak najbardziej pierś byłaby dobrym rozwiązaniem dla dziecka :smiling_face:

Ja mam aktualnie ten czas , że brakuje mi idealnej butelki bo córcia za bardzo się krztusi przy butelkach a mam już nieraz potrzebę aby gdzieś wyjść :relieved:

My też szukamy butelki idealnej :smiley:

Niestety u niektórych dzieci nie jest łatwo dobrać butelkę do karmienia czy smoczek uspokajacz i trzeba przejść przez kilka firm i modeli by znaleźć taki, który podpasuje. A jak dziecko jest karmione na co dzień piersią to w ogóle może nie chcieć pić z żadnej butelki, bo nie jest przyzwyczajone i będzie się buntować.

Zapowiada się super :heart_eyes_cat:

Udało się wygrać do testów :smiling_face: tak że idealny czas dla nas 🩵

2 polubienia