A brałaś udział w konkursie? Może się uda i tobie😊
Tym na instagramie canpola ? Jeżeli chodzi o ten co trzeba było skomentować post z wyprawką to brałam udział , ale ja niestety mam pecha w konkursy. A tam było wiadomo kiedy wyniki ?
Jeszcze chyba nie bylo ![]()
A tak w ogóle oni coś pisali kiedy będą czy jakiś regulamin był ?
Ja nic takiego nie widziałam, tylko informację żeby skomentować.
Kochana nie zrażaj się nawet jak nie wygrasz za chwilę będzie kolejny jakiś. ![]()
No coś w tym jest, co zaglądam to coś nowego się pojawia.
Nie było info o wynikach bo to raczej takie luźne, szybkie mini rozdanie ![]()
pewnie na dniach wybiorą osoby
Tak jak dużo z nas tutaj
ale trzeba próbować aż się uda ![]()
Dokładnie tutaj często każda co jakiś czas wrzuca i chwali się jakąś wygraną z konkursów ![]()
I najpiękniejsze jest to jak się dzielimy informacjami o konkursach i potem cieszymy się z wygranych a nie tylko zazdrość. Dobro wraca
Bo tutaj jest ekipa naprawdę super wspierających się i życzliwych Mamusiek! ![]()
![]()
![]()
![]()
🩵
Ja tam nieraz wam zazdroszczę
ale oczywiście tak pozytywnie ![]()
Dokładnie jak dla mnie jest to najlepsza grupa dla mam na jakiej byłam ![]()
Bardzo ciekawe butelki. Pierwszy raz słyszę o smoczku dwustrefowym. Myślę, że taka butelka jest bardzo pomocna dla mam, które chcą karmić piersią ale potrzebują wyjąć od czasu do czasu i zostawić dziecko z kimś innym. Przy pierwszym dziecku miałam z tym problem, bo nie chciało pić z butelki, ciekawe jak będzie z drugim. I może akurat taka butelka, która przypomina jak najbardziej pierś byłaby dobrym rozwiązaniem dla dziecka ![]()
Ja mam aktualnie ten czas , że brakuje mi idealnej butelki bo córcia za bardzo się krztusi przy butelkach a mam już nieraz potrzebę aby gdzieś wyjść ![]()
My też szukamy butelki idealnej ![]()
Niestety u niektórych dzieci nie jest łatwo dobrać butelkę do karmienia czy smoczek uspokajacz i trzeba przejść przez kilka firm i modeli by znaleźć taki, który podpasuje. A jak dziecko jest karmione na co dzień piersią to w ogóle może nie chcieć pić z żadnej butelki, bo nie jest przyzwyczajone i będzie się buntować.
Zapowiada się super ![]()
Udało się wygrać do testów
tak że idealny czas dla nas 🩵