NOWOŚĆ Canpol babies Jednorazowe ręczniki i nakładki na toaletę!

Poznajcie nasze dwie NOWOŚCI: jednorazowe ręczniki do torby do szpitala oraz jednorazowe spłukiwalne nakładki na toaletę.

Nakładki na toaletę znajdziecie tutaj: https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-jednorazowe-splukiwalne-nakladki-na-toalete-10-szt

a jednorazowe ręczniki tutaj: https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-jednorazowe-reczniki-zestaw-2-szt

Jednorazowe ręczniki
Chłonne i wytrzymałe jednorazowe ręczniki Canpol babies są wykonane w 100% z oddychającej wiskozy.

Delikatne i ultra-miękkie – wykonane z miękkiego, przewiewnego materiału. Ręczniki zapewniają higienę, komfort i świeżość w niecodziennych sytuacjach, np. w podróży lub w szpitalu. Jednorazowy ręcznik to niezbędny element wyprawki do szpitala, zwłaszcza po porodzie.
Biodegradowalne i przyjazne dla środowiska włókno roślinne pochłania wilgoć, jest trwałe i wytrzymałe.

W zestawie znajdują się dwie sztuki, w dwóch różnych rozmiarach – duży: 140 cm x 70 cm oraz mały: 70 cm x 30 cm.

Jednorazowe nakładki na toaletę
Jednorazowe nakładki na toaletę Canpol babies zapewniają ochronę i higienę w publicznych toaletach – w szpitalu, w podróży czy na spacerze.

Każda jednorazowa nakładka jest wykonana z delikatnego materiału przyjaznego dla skóry. Jest biodegradowalna i bezpieczna do spłukiwania w toalecie – rozpuszcza się w wodzie, dlatego po użyciu może być bezpiecznie wyrzucona do toalety.

Nakładki na sedes są przyjazne dla środowiska oraz wygodne – ich uniwersalny kształt zapewnia dopasowanie do standardowych desek sedesowych.

Idealne dla osób, które chcą zadbać o mięśnie dna miednicy. Przyjmowanie prawidłowej pozycji siedzącej podczas codziennej toalety wspiera ich funkcjonowanie. Mięśnie podczas siadania rozluźniają się w prawidłowy sposób, bez nadmiernego napięcia. Jest to szczególnie ważne dla mam w połogu, które po porodzie powinny zadbać o dolne partie mięśni, zwłaszcza mięśnie dna miednicy, aby zmniejszyć ryzyko powikłań, takich jak nietrzymanie moczu, czy obniżenie narządów.

Opakowanie zawiera 10 sztuk.

Drogie mamy, co myślicie o naszych nowościach?

11 polubień

mysle ze to sa bardzo fajne potrzebne produkty przydatne na porod wyjazdy itp.
z nakładek korzystalam ale z innej firmy . sa zbawienne gdy trzeba skorzystac z publicznej toalety
recznikiw nigdy takich nue mialaam okazji uzywac ale chetnie bym sprawdziła. zawsze to mniej pakowania szczegolnie przy dwojce maluchow.

1 polubienie

Super że co chwilę macie jakieś nowości :star_struck: widać że celujecie w realne potrzeby mam, zwłaszcza okołoporodowe jestem ciekawa tych ręczników , jak dobrze są chłonne :cherry_blossom:

Bardzo fajne nowości :blush: Szczególnie cieszę się, że są nakładki na toaletę , super że są spłukiwane no i na pewno przyda się w szpitalu i w podróży :star_struck: jednorazowe ręczniki to też świetny pomysł , przyda się też do szpitala :slight_smile:

Rewelacja! Te ręczniki to must have po porodzie 🩵
no i ta cena jest bardzo rozsądna! :wink:

Żałuję że nie było tych nowości jak byłam w szpitalu. Największym problemem dla mnie było gdzie wysuszyć ręcznik po prysznicu, a taki jednorazowy rozwiązałby problem. Na wyjazdy na pewno zaopatrzę się w te ręczniki :slight_smile: nakładki na toaletę też super 🩵 wspaniałe produkty tworzycie 🩵

Właśnie już dziewczyny w którymś poście już te nowości wrzuciły bo wypatrzyły.
Genialny pomysł z nakładkami na toaletę które można spółkach. Ja korzystałam z takich ale trzeba było je do śmieci wrzucać. To jest krok milowy i mega przydatne w podróżach. Napewno się w to zaopatrzę.
Ręczniki jednorazowe też ekstra pomysł. Jak się jedzie na jeden dzień to petarda :firecracker: bo można je wziąć a potem wyrzucić a przy dziecku i tak jest mega pakowania i noszenia więc jest to duże ułatwienie :smiling_face::wink:

O ale super. Właśnie ostatnio mi koleżanka podpowiedziała, żeby kupić nakładki na toaletę do szpitala na oddział poporodowy. Nie pomyślałam nawet wcześniej, że mogą się przydać. Jeszcze nie kupiłam więc jest okazja, żeby zamówić . Te ręczniki jednorazowe w sumie też mogłyby mi się przydać w szpitalu .

Te ręczniki to sztos! :heart: a nakładkę zawsze warto mieć w podróży :slight_smile: ( nawet jak się nie jest w ciąży :slight_smile: )

Kurcze lecicie z nowościami. Super sprawa te nakładki i jeszcze można je spłukać. Myślę że ręczniki jednorazowe to bardzo fajna sprawa nie tylko dla mam ale ogólnie wyjeżdżając np na jedną noc idealne

1 polubienie

Dokładnie :slight_smile: ja po ostatnim 5-gwiazdkowym hotelu to takie ręczniki chyba będę że sobą zabierać :confused:

1 polubienie

Nooo tak. Ja będę szła niedługo do szpitala na dwa dni więc chyba też sobie je kupię tym bardziej że cena korzystna. W ogóle chyba te nakładki też kupię i będę miał zawsze przy sobie bo czasami małemu chce się gdzieś sikać i muszę kombinować żeby się wysikał na rękach :rofl: a tak to pyk nakładka i sika

1 polubienie

Nakladki to swietny produkt . W sumie ciezko nazwac je inaczej . Mysle , ze tak naprawde tak uniwersalny produkt , ze sprawdza sie wszystkim . Ile razy idac z bratanicami na miasto slyszalam " musze do lazienki " wiadomo jak z czystoscia w toaletach publicznych/galeriach/restauracjach bywa . A taka paczuszka w torebce czy nawet pojedyncza sztuka ratuje "trudne ’ sytuacje :grin:
Zreszta nie tylko dzieci , ale i dla nas .
Do szpitala to juz w ogole must have !

1 polubienie

No ja ostatnio mam skłonności do infekcji intymnych także dla mnie albo nakładka albo sikać w krzakach :rofl::rofl::rofl:

Ja tak sobie wlasnie nawet ostatnio myslalam , ze dopoki dziecko jest male to latwo jest je “wysadzic” ale jak juz jest wieksze to pojawia sie problem z tym aby w publicznej toalecie odbylo sie to higienicznje.
Dlatego zamierzam je kupic i zawsze nosic w torebce , a ze sa splukiwalne to znaczy , ze napewno sa kompaktowych rozmiarow

1 polubienie

Wow ale świetne :star_struck: kurcze szkoda że nie było dostępne jak szłam do szpitala rodzić, fajna opcja bo jednak zwykłe reczniki zajmowały mi w walizce sporo miejsca …:neutral_face:
Jej ja uwielbiam wasze nowości @CanpolBabies_Redakcja a w tym roku naprawdę wiele wprowadzacie i ja jestem bardzo zadowolona :blush: że ciągle powiększacie asortyment , bo jest w czym wybierać :star_struck:

Każde kolejne nowości są super :blue_heart:

O wow genialne artykuły !

Super rewelacyjnie prezentują się Wasze nowości! :star_struck::grinning: 🩵

Takie nakładki ze względów higienicznych chyba przydać mogą się każdemu na codzien, kiedy jesteśmy poza domem, a musimy skorzystać z publicznych toalet, a jednorazowe ręczniki to genialne rozwiązanie, w podróży czy do szpitala jak znalazł! :star_struck: Tym bardziej że nie zajmą dużo miejsca w torbie i nie trzeba później ciągnąć ich z powrotem, tylko po użyciu wyrzucamy i “mokry kłopot” z głowy :grinning:

Myślę, że zachwycą i sprawdzą się nie tylko u kobiet w ciąży! 🩵

Tak też uważam że świetny produkt przy małych dzieciach gdy trzeba je wysadzić w toalecie publicznej. Nakładki już takie były w sprzedaży bo używałam ale że można wyrzucić do toalety to faktycznie jest hit