smiejmy sie, tyle zostalo
śmiejemy sie z 3 z przodu😂 a co bedzie jak wskoczy 5-6 z przodu i canpolbabusie😂
Haha wtedy to już wnuków będziemy miały ![]()
![]()
O matko hahahha to już chyba forum nie będzie ![]()
No ciekawe jak to będzie ![]()
Kupa czasu napewno dużo odpadnie
. Jesteście super mamuśki
My przetrwamy wszystko , jesteśmy silne kobietki ![]()
hah forum bedzie😂 czat gpt padnie a forum przetrwa. to kompendium wiedzy. ktos jak korzenie zapuści tak tyle. przepadł
Canpol zrobi wkładki na nietrzymanie moczu i peluchy dla dorosłych i możemy dalej pisać na forum ![]()
hahaha i majtki duze pantalony z gulfem:joy:![]()
U nas to każdy byłby chętny ![]()
![]()
nagle każdy by sobie przypomniał że zgubił ![]()
![]()
![]()
Firma super się rozwija, więc jeszcze wszystko przed nami ![]()
Ja powiem że przy moim maluchu to dopiero odżyłam jak skończył 8,9 miesięcy. Wtedy dopiero jakoś jak lepiej spał odespałam trochę i jakoś tak czułam się lepiej. Teraz już nie śpię w ciągu dnia…. Celowo unikam snu by w nocy spać bo się boję że jak wyśpię się w ciągu dnia to nie będę mogła zasnąć w nocy
ja przy starszym po roku dopiero
mlodszy niedlugo 8 miesiecy a jakos nie widze za bardzo poprawy snu na horyzoncie
ja nawet spiac w dzien polozyla bym soe w nocy i zasnela bo spie przewaznie po 4h ![]()
Jest różnie ale jakoś ja wtedy poczułam że odżyłam …. Że nie jestem jakimś takim zombie chodzącym …. Zaczęłam normalnie korzystać z dnia i nie potrzebowałam sni w ciągu drzemek młodego
a to ja nie mam mozliwosci na drzemki tak czy inaczej:)
wiec jest jak jest
ale dobrze ze u Ciebie z czasem bylo lepiej
Nooo teraz jak wróciłam do pracy to w ogóle drzemek nie mam bo bym nie mogła a w
Weekend jak ma młody drzemkę to oglądam seriale albo jestem na forum
to ja jak jeden ma drzemke to ogarniam obiad starszego odciaganie lub cokolwiek innego. starszy bez drzemek więc nie ma kiedy
Ooo to u mnie jeszcze są chodź ubelowalm ze jest jedna a nie dwie jak kiedyś ![]()
jest młodszy to jeszcze potrzebuje widocznie. moj na 1.5 roku odrzucił i sporadycznie mial kilka razy tylko
Moj ma prawie 16’ wiec jeszcze ma do 1,5
roku czas