NOWOŚĆ Canpol babies Jednorazowe ręczniki i nakładki na toaletę!

smiejmy sie, tyle zostalo
śmiejemy sie z 3 z przodu😂 a co bedzie jak wskoczy 5-6 z przodu i canpolbabusie😂

Haha wtedy to już wnuków będziemy miały :see_no_evil::grin:

O matko hahahha to już chyba forum nie będzie :rofl:

No ciekawe jak to będzie :smiley:

Kupa czasu napewno dużo odpadnie :slight_smile: . Jesteście super mamuśki

My przetrwamy wszystko , jesteśmy silne kobietki :smiley:

1 polubienie

hah forum bedzie😂 czat gpt padnie a forum przetrwa. to kompendium wiedzy. ktos jak korzenie zapuści tak tyle. przepadł

1 polubienie

Canpol zrobi wkładki na nietrzymanie moczu i peluchy dla dorosłych i możemy dalej pisać na forum :sweat_smile:

hahaha i majtki duze pantalony z gulfem​:joy::joy:

1 polubienie

U nas to każdy byłby chętny :sweat_smile::sweat_smile::rofl: nagle każdy by sobie przypomniał że zgubił :sweat_smile::rofl::sweat_smile:

Firma super się rozwija, więc jeszcze wszystko przed nami :smiley:

1 polubienie

Ja powiem że przy moim maluchu to dopiero odżyłam jak skończył 8,9 miesięcy. Wtedy dopiero jakoś jak lepiej spał odespałam trochę i jakoś tak czułam się lepiej. Teraz już nie śpię w ciągu dnia…. Celowo unikam snu by w nocy spać bo się boję że jak wyśpię się w ciągu dnia to nie będę mogła zasnąć w nocy

ja przy starszym po roku dopiero
mlodszy niedlugo 8 miesiecy a jakos nie widze za bardzo poprawy snu na horyzoncie
ja nawet spiac w dzien polozyla bym soe w nocy i zasnela bo spie przewaznie po 4h :joy:

Jest różnie ale jakoś ja wtedy poczułam że odżyłam …. Że nie jestem jakimś takim zombie chodzącym …. Zaczęłam normalnie korzystać z dnia i nie potrzebowałam sni w ciągu drzemek młodego

a to ja nie mam mozliwosci na drzemki tak czy inaczej:)
wiec jest jak jest
ale dobrze ze u Ciebie z czasem bylo lepiej

Nooo teraz jak wróciłam do pracy to w ogóle drzemek nie mam bo bym nie mogła a w
Weekend jak ma młody drzemkę to oglądam seriale albo jestem na forum

1 polubienie

to ja jak jeden ma drzemke to ogarniam obiad starszego odciaganie lub cokolwiek innego. starszy bez drzemek więc nie ma kiedy

Ooo to u mnie jeszcze są chodź ubelowalm ze jest jedna a nie dwie jak kiedyś :rofl:

jest młodszy to jeszcze potrzebuje widocznie. moj na 1.5 roku odrzucił i sporadycznie mial kilka razy tylko

Moj ma prawie 16’ wiec jeszcze ma do 1,5
roku czas