NOWOŚĆ! Ekspres do mleka modyfikowanego Canpol babies!

Mój express się popsuł więc ten bardzo by mi się przydał :star_struck::star_struck: każdy z nas na pewno chciałby bardzo wygrać ten expres :star_struck:

@Magdallenka0897 Ooo to jak już miałaś taki to powiedz jak te ekspresy jeżeli chodzi o głośność? Są w stanie wybudzić malucha? Czy raczej są na tyle ciche że nie?:hugs:

Oooo jesli mm wysypujemy to na bank można rozpuszczalną kawke również :smiley: :smiley: w końcu EKSPERS :smiley:

Mi się mój express do kawki popsuł, takiego to ja nie miałam :see_no_evil: musieliśmy się źle zrozumieć :see_no_evil::see_no_evil:

@CanpolBabies_Redakcja koniecznie musze kupić ten ekspres jak zdecyduje zakończyć karmienie mieszane (KPI i MM). Ale zastanawia mnie jak z dozownikiem na wodę - woda jest podgrzewana tylko w ilości jaka jest potrzeba ? Wodę mogę wlać z lodówki ? I czy podczas mieszania mleko nie jest napowietrzane jak np przy wstasnieciu butelka ? Niestety nigdzie nie znalazłam informacji na ten temat

Rewelacja! :star_struck: Siedem gwiazdek, w których został zaprezentowany ten ekspres przez Redakcję to chyba za mało jak na takie cudeńko! :stuck_out_tongue_winking_eye: :grin: Dodaję jesczcze co najmniej jedną - design, który przykuwa uwagę :heart_eyes: :star_struck:
Hmm, może Mikołaj jeszcze przyjmuje listy, więc koniecznie trzeba o taki poprosić! :star_struck: Marzenie :heart:

Marzenie każdej mamy :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:myślę, że można napisać jeszcze jeden list , może dojdzie do świąt :face_with_hand_over_mouth:

Ooo i czy to musi być przegotowana woda ?
My tu wiele pytań naszykowaliśmy , a reszta mamusiek ahy i ohy bez wiekszej ilosci zapytań do tej nowości :smiley::smiley::smiley::smiley:

Ja myślę , że to musi być przegotowana woda , w sumie na pewno w instrukcji sprzętu na pewno jest wszystko opisane :slight_smile:

1 polubienie

Wygląda na bardzo fajny, z tego co widzę, to nie jest jakiś wielki „kloc” więc zajmie niewiele miejsca.

Cóż tu dużo mówić, ekspres prezentuje się genialnie. :star_struck: To totalny must have każdej mamy karmiącej MM.
Super, że na rynku pojawiło się takie urządzenie, który w ogormny sposób ułatwi życie rodzicom. Oszczędność czasu to jedna z głównych zalet, ale tak naprawdę jest ich cała lista :slight_smile:
Osobiście jestem bardzo ciekawa tego urządzeniach, jak z głośnością, z dozowaniem wody, jak wygląda samo czyszczenie i mechanizm dozowania mleka :slight_smile:
W domu na co dzień korzystamy z mężem z ekspresu do kawy i nie wyobrażamy sobie bez niego życia, naprawdę kochamy to urządzenie, coś czuje, że podobnie może być z ekspresem do mleka, jeżeli przyjdzie nam karmić synka właśnie mlekiem modyfikowanym.

Mój mąż raz tak robił, że obkładał kocami, żeby był ciszej :rofl: I faktycznie trochę ciszej było, mały się nie obudził.
To u mnie jeszcze z takich głośnych sprzętów mam jakoś wyjątkowo głośny czajnik- ale to dosłownie tak, że myśli nie słyszę i jak ja jestem w kuchni, a mąż w salonie obok i coś do mnie mówi to go w ogóle nie słyszę :sweat_smile:

1 polubienie

Bardzo jestem go ciekawa​:wink: w droższych egzemplarzach często zarzucane jest że nie ma jak dobrze oczyścić go z resztek mleka i często też nie odmierza odpowiednio miarek. Ciekawe jak tutaj to wygląda :thinking:

Mam chrapkę na ten ekspres :smirk: a cena jest bardzo konkurencyjna! Myślę że szykuje się nowy faworyt na rynku. Nie mogę się doczekać pierwszych opinii :smiling_face:

Również jestem ciekawa pierwszych , ale tych takich rzetelnych opinii. Pewnie niedługo się jakieś na insta pokażą :blush:

Ekspres marzenie :heart_eyes: nie ma nic gorszego nic obudzić się w nocy, nie zdawać sobie sprawy gdzie się jest i jak nazywa i musieć zrobić mleko :smile: i ten czas przygotowania :heart: jednak głodny bobo to mało cierpliwy bobo. Cudowna nowość.

Dziewczyny dobrze, że piszecie pytania :slight_smile: pewnie jeszcze sporo ich się nasunie. Tez czekam na pierwsze opinie jakie beda się pojawiać w sieci :slight_smile:

Cudowny sprzęt naprawdę tego brakowało :smiling_face_with_three_hearts: każdej mamie by się napewno przydał :smiling_face_with_three_hearts:

Petarda ! :firecracker:
wizualnie robi naprawdę bardzo dobre wrażenie :white_heart:

Podoba mi się jego nowoczesny, estetyczny design i to, że wygląda lekko. Sprawia wrażenie dopracowanego i intuicyjnego, takiego, który super wpisze się w codzienność mamy. Mam przeczucie, że będzie wygodny w użyciu i częściej używany od ekspresu do kawy :rofl:

Ten ekspres to prawdziwy hit :blush: u nas nocne wstawanie i robienie mleka jest czymś okropnym , zanim zrobię mleko syn krzyczy i budzi siostrę ta wstaje i płacze razem z nim :see_no_evil: i tak dwa brzdące krzyczą i budzą sąsiadów :rofl: @CanpolBabies_Redakcja ciągle nas zaskakują czymś nowym :blush: super bo widać jak firma się rozwija i dostosowuje do potrzeb matek i to jest świetne :blush: ciekawa jestem jak sie sprawdza :thinking::blush: