Mój express się popsuł więc ten bardzo by mi się przydał ![]()
każdy z nas na pewno chciałby bardzo wygrać ten expres ![]()
@Magdallenka0897 Ooo to jak już miałaś taki to powiedz jak te ekspresy jeżeli chodzi o głośność? Są w stanie wybudzić malucha? Czy raczej są na tyle ciche że nie?![]()
Oooo jesli mm wysypujemy to na bank można rozpuszczalną kawke również
w końcu EKSPERS ![]()
Mi się mój express do kawki popsuł, takiego to ja nie miałam
musieliśmy się źle zrozumieć ![]()
![]()
@CanpolBabies_Redakcja koniecznie musze kupić ten ekspres jak zdecyduje zakończyć karmienie mieszane (KPI i MM). Ale zastanawia mnie jak z dozownikiem na wodę - woda jest podgrzewana tylko w ilości jaka jest potrzeba ? Wodę mogę wlać z lodówki ? I czy podczas mieszania mleko nie jest napowietrzane jak np przy wstasnieciu butelka ? Niestety nigdzie nie znalazłam informacji na ten temat
Rewelacja!
Siedem gwiazdek, w których został zaprezentowany ten ekspres przez Redakcję to chyba za mało jak na takie cudeńko!
Dodaję jesczcze co najmniej jedną - design, który przykuwa uwagę
![]()
Hmm, może Mikołaj jeszcze przyjmuje listy, więc koniecznie trzeba o taki poprosić!
Marzenie ![]()
Marzenie każdej mamy ![]()
![]()
myślę, że można napisać jeszcze jeden list , może dojdzie do świąt ![]()
Ooo i czy to musi być przegotowana woda ?
My tu wiele pytań naszykowaliśmy , a reszta mamusiek ahy i ohy bez wiekszej ilosci zapytań do tej nowości ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja myślę , że to musi być przegotowana woda , w sumie na pewno w instrukcji sprzętu na pewno jest wszystko opisane ![]()
Wygląda na bardzo fajny, z tego co widzę, to nie jest jakiś wielki „kloc” więc zajmie niewiele miejsca.
Cóż tu dużo mówić, ekspres prezentuje się genialnie.
To totalny must have każdej mamy karmiącej MM.
Super, że na rynku pojawiło się takie urządzenie, który w ogormny sposób ułatwi życie rodzicom. Oszczędność czasu to jedna z głównych zalet, ale tak naprawdę jest ich cała lista ![]()
Osobiście jestem bardzo ciekawa tego urządzeniach, jak z głośnością, z dozowaniem wody, jak wygląda samo czyszczenie i mechanizm dozowania mleka ![]()
W domu na co dzień korzystamy z mężem z ekspresu do kawy i nie wyobrażamy sobie bez niego życia, naprawdę kochamy to urządzenie, coś czuje, że podobnie może być z ekspresem do mleka, jeżeli przyjdzie nam karmić synka właśnie mlekiem modyfikowanym.
Mój mąż raz tak robił, że obkładał kocami, żeby był ciszej
I faktycznie trochę ciszej było, mały się nie obudził.
To u mnie jeszcze z takich głośnych sprzętów mam jakoś wyjątkowo głośny czajnik- ale to dosłownie tak, że myśli nie słyszę i jak ja jestem w kuchni, a mąż w salonie obok i coś do mnie mówi to go w ogóle nie słyszę ![]()
Bardzo jestem go ciekawa:wink: w droższych egzemplarzach często zarzucane jest że nie ma jak dobrze oczyścić go z resztek mleka i często też nie odmierza odpowiednio miarek. Ciekawe jak tutaj to wygląda ![]()
Mam chrapkę na ten ekspres
a cena jest bardzo konkurencyjna! Myślę że szykuje się nowy faworyt na rynku. Nie mogę się doczekać pierwszych opinii ![]()
Również jestem ciekawa pierwszych , ale tych takich rzetelnych opinii. Pewnie niedługo się jakieś na insta pokażą ![]()
Ekspres marzenie
nie ma nic gorszego nic obudzić się w nocy, nie zdawać sobie sprawy gdzie się jest i jak nazywa i musieć zrobić mleko
i ten czas przygotowania
jednak głodny bobo to mało cierpliwy bobo. Cudowna nowość.
Dziewczyny dobrze, że piszecie pytania
pewnie jeszcze sporo ich się nasunie. Tez czekam na pierwsze opinie jakie beda się pojawiać w sieci ![]()
Cudowny sprzęt naprawdę tego brakowało
każdej mamie by się napewno przydał ![]()
Petarda ! ![]()
wizualnie robi naprawdę bardzo dobre wrażenie ![]()
Podoba mi się jego nowoczesny, estetyczny design i to, że wygląda lekko. Sprawia wrażenie dopracowanego i intuicyjnego, takiego, który super wpisze się w codzienność mamy. Mam przeczucie, że będzie wygodny w użyciu i częściej używany od ekspresu do kawy ![]()
Ten ekspres to prawdziwy hit
u nas nocne wstawanie i robienie mleka jest czymś okropnym , zanim zrobię mleko syn krzyczy i budzi siostrę ta wstaje i płacze razem z nim
i tak dwa brzdące krzyczą i budzą sąsiadów
@CanpolBabies_Redakcja ciągle nas zaskakują czymś nowym
super bo widać jak firma się rozwija i dostosowuje do potrzeb matek i to jest świetne
ciekawa jestem jak sie sprawdza ![]()
![]()