NOWOŚĆ! Ekspres do mleka modyfikowanego Canpol babies!

Super :heart_eyes_cat: liczę że może w czasie zanim przejdę na mleko modyfikowane to jeszcze może będzie możliwość testu tego expressu :face_holding_back_tears:

Napewno a jak nie ten to może jakiś nowy wyjdzie w roznych kolorach lub innymi dodatkowymi funkcjami :smiling_face_with_three_hearts:

Taki ekspres to musi być naprawdę duże ułatwienie. Też wydaje mi się, że ciężko żeby za każdym razem dodawać do butelki dokładnie tyle samo mleka co do mikrograma i nie ma to aż takiego znaczenia. Mleko może wyjść raz gęstsze raz rzadsze. Nie mam ekspresu więc nie wiem jak jest do końca skonstruowany, ale też gdzieś tam w środku mleko może się osądzać, więc pewnie też jakieś niewielkie straty wtedy są i też stąd może mleko wychodzi trochę rzadsze. Jeśli dziecko pije chętnie i dobrze przybiera na wadze, to myślę, że nie robi to dużej różnicy.

Akurat ekspres jest tak skonstruowany że nic z mleka się nie marnuje :slight_smile: no może czasami woda jak trzeba opróżnić komorę grzewczą lub przeprowadzić czyszczenie - dezynfekcję.
Ekspres to mega ułatwienie :heart:

Ja cały czas afirmuje ten ekspresik więc zapraszam do afirmacji ze mną :smiling_face_with_three_hearts: co dwie wiedźmy to nie jedna :see_no_evil::rofl:

1 polubienie

Heheh he ja zgłaszam się jako druga :face_with_hand_over_mouth: może ktoś jeszcze dołączy 🩷