NOWOŚĆ Elektryczny aspirator do nosa Noseo z Canpol babies!

Też polecam :heart: Napisalam juz tez opinie w odpowiednim wątku

2 polubienia

Ja również polecam :slight_smile:

Tez napisalam opinie, że jestem zachwycona nim. A na początku mialam mieszane opinie bo jednak co pociągnie odkurzacz to razem z mózgiem i po klopocie :joy: jednak serio aspiratorek daje rade. U nas jak na razie nie bylo kataru odpukać ale wielkie kozy wyciaga bezproblemowo :sweat_smile:

dziewczyny które koncowki dla malucha sprawdzaja się wam najlepiej ?
ja mam aspirator podobny ale tylko jedna końcówka i mam wrażenie że nawet mic 8 czasem i z kozami nie radzi sobie🫣

Mi w Noseo sprawdzają się te 2

Tej owalnej nie lubię, może ona jest to wyciekającego kataru.

U nas podobnie, nie poradziła sobie z kozami :woman_shrugging:t3: za to za druga super daje radę

U mnie każda końcówka się sprawdza. Wcześniej kropie solą fizjologiczną i czekam tak z minutę żeby kozy trochę zmiękły :smiley: Ale tą owalną końcówka była moją ulubioną bo nie bałam się że zrobię krzywdę jak dziecko będzie się wierciło.

mój synek uwielbia ten aspirator, jak tylko go wyciągam to od razu zaciesza. Ostatnio sam chciał sobie włożyć aspirator do nosa - 5 miesięczne dziecko. Aż jestem w szoku :smiley:

Mój próbuje zjeść go :crazy_face: ale melodyjki zarówno z aspiratora jak i karuzeli Canpol zawsze go wyciszają.
Ale ta owalna końcówkę wkładasz do nosa? U nas się nie mieści :crazy_face:

no wlasnie takie końcówki miałam w aspiratorze za grosze gdzies za niecale 40 zl ktory padl po ponad miesiacu okromnego potoku kataru bo gdzieś wdarl sie smark i zepsulo … byl rewelacyjny i wlasnie podobne końcówki mial
a moj obecny ma te okragle i nawst jak dotykam mniejsza sila ciagniecia , zaciaga nieraz koze i nie wciągnie :face_with_peeking_eye:
wiem o soli … poki co lepiej wysmarkuje lezac na brzuchu i nie wiem czy to kwestia końcówki czy po prostu miewa tak daleko

Tą owalną wkładam płytko- tak żeby zakryć dziurkę w nosie, miałam w aspiratorze takim na baterie na samym początku i fajnie mi się sprawdziło bo nie bałam się że wsadzę za głęboko do nosa i coś zrobię dziecku, ale tamten aspirator totalnie nie radził sobie z kozami.
Synek lubi melodyjki z aspiratora ale nie podczas odciągania bo mu przeszkadzają :joy: on woli ciszę żeby słyszeć aspirator :joy:

Bardzo fajny :star_struck: ja to z mojego aspiratora nie jestem zadowolona mam taki na baterie, które często muszę wymieniać i czuję że słabo on odciąga wydzielinę. Muszę się zastanowić nad kupnem jakiegoś lepszego. Ten mi się naprawdę spodobał 🩷

Ja dopiero teraz odkryłam że jest taki fajny aspirator do nosa :see_no_evil: muszę nadrobić zaległości . A na ten na pewno się skusze :grin:

Mamy i polecam z całego :heart: świetny, prosty w obsłudze 🩵 ale największym zaskoczeniem były melodyjki, które są naprawdę zbawienne przy oczyszczeniu noska 🩵

U Starszaka te 2. U Malutkiej (8 tygodni) ta trzecia z zestawu

1 polubienie

U synka niestety melodyjki nie pomagają ale dla starszej siostry jak najbardziej, ona sama sobie podchodziła i do noska przykładała , nagrałam mega filmiki , zrobię kiedyś rolkę . Tak świetnie to wygląda jak moja córeczka sama włącza sobie i na koniec wyciąga chusteczkę bambusową i przykładała do noska żeby przetrzeć :smile:

2 polubienia

@Patrycjaw25 koniecznie zrób rolkę :heart: madra dziewczynka :heart: co będzie czekać na mamę, sama sobie radzi :crazy_face:

1 polubienie

Najlepsze że aspirator jak leżał na stoliku to soboe podchodziła i włączała :sweat_smile: starsza siostra też była zainteresowana ale najbardziej melodyjką z aspiratora 7 lat fziewczyna i wlaczała aspirator żeby melodie sobie włączyć :rofl:

ten aspirator musi byc kozak
ostatnio mówiłam ze moj nie ogarnia kozy itp i mialam racje ta “szeroka” końcówka jest do niczego bo za płytko wchodzi i ciezko kej zassac
zamowilam sobie do mojego aspiratora te koncowki canpol i ich “szeroka” jest duzo wezsza smukła i wogole fajnie pasuje do nosa :heart_eyes: teraz bez porownania

2 polubienia

O kurcze :heart_eyes: chcialabym to zobaczyc !
@MamusiaNM i to dobre okreslenie :grin: naprawde jest kozak

2 polubienia

@asiam1 jestem wstanie uwierzyc patrząc orzez pryzmat samej końcówki. ona sie serio rozni sporo