NOWOŚĆ - majtki ciążowe Canpol babies MumFit

Kocham właśnie takie wygodnie gdzie nic nigdzie nie wchodzi :rofl::rofl:

I to są właśnie takie :grin: a przy tym nie sa wielkie jak dla babci

1 polubienie

Bardzo kusząca ta polecanka :star_struck: chyba też rozważę ich zakup :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

tez myslalam nad ich zakupem ale boje się ze będzie nie wygodnie przy nadmiarze brzucha po cc
moze po redukcji sie odwaze

Ale skoro są to majtki ciążowe to po cc czy porodzie SN te pewnie będą fajne bo mają niski i elastyczny stan

Oo slowa prawdy ! Tez sie skusze chyba :face_with_peeking_eye::grin: ja tez lubie polecajki , ktore nie sa owijane w bawelne , tylko prostu z mostu :face_with_hand_over_mouth::muscle:

Fajnie że dodałaś opinię jako kobieta która nie jest już w ciąży :sweat_smile: Bo zastanawiałam się jak się sprawdzą już po tym okresie. Niestety też żałuję że nie były one dostępne w momencie kiedy byłam w ciąży :frowning:

A jak rozmiarowo wypadają ? Trzymają rozmiar ?

A możesz nam tu fotę wstawić jak wyglądają na brzuszku pociazowym :)??

@Mama.kacperka ja je kupiłam i noszę w ciąży . Wzięłam rozmiar Xl i mam 107 w biodrach aktualnie i są dobre, a jeszcze tam sporo wejdzie.

Oooo a pokazesz jak się prezentują na ciążowym brzuszku :hugs::hugs: ??? :slight_smile:

Ja też mam jeszcze nadmiar brzuszka po CC i super się sprawdzają.
@Mama.kacperka jak dla mnie rozwiarowo wypadaja większe, ja nosze obecnie po ciąży dół 38-40 i kupiłam M/L ale jak porównywałam z S to jest malutka różnica i myślę, że S też by były dobre. Wolałam jednak wziąć luźniejsze, żeby się nie odcinały pod ubraniem.
@MamaSloneczka nie umiem tutaj zdjęć wstawiać :see_no_evil:

@magdap_96 ja mam po ciążach, ogromnych brzuchach i dwóch cc zwisający nadmiar fałdke niestety jeszcze wiecnie wiem czy takie by daly rade . tylko tego sie boje

O właśnie - nie odcinają się pod ubraniem ? Nie lubię takiego kroju majtek z tyłu bo często odznaczają się pod ubraniem. A te majtki kuszą bo widać że są dobrej jakości i w fajnej cenie

dobra najwyżej będę żałować :joy:

@magdap_96 @Redax33 tak je chwalicie że zamówię :joy:
wasze recenzje canpolmamuski zawsze dzialaja kusząco

Nie odcinaja się, sa super wygodne i nie czuć ich na tyłku :grin: a że są pod brzuch to nie zwijają się.
@MamusiaNM mam nadzieję, że nie będziesz żałować.

1 polubienie

To teraz czekamy na Twoją opinię :blush:

Z przodu one są pod brzuchem, a z tyłu są wyższe. Pod legginsami takimi grubszymi się nie odznaczają nie wiem jak to by było przy takich cienkich legginsach.

1 polubienie

przyszły mi wzielam L bo zazwyczaj kupuje wyzsze xl to onstawialam ze L beda spoko .

powiem wam tak material naprawde rewelacyjny i jakość wykonania
wydaja sie kryjace , naprawdę fajna jakosc kroj itp
mając brzuszek ciazowy bylyby idealne
ale żeby nie bylo dla mnie tak kolorowo niestety musza poczekac az zredukuje wage i spadnie mi brzuch bo niestety mimo ze sa bardzi wygodne to tego zwisajacego brzucha po ciazach jest za duzo dla mnie i dziwnie sie cxyje sie majac go “zabudowanego”
ale i tak warte swojej ceny i zakupu. poczekaja na pozniej

2 polubienia

One są piękne​:heart: chyba sobie kupię mimo, że nie jestem w ciąży już :slight_smile: i materiał też idealny