przetestowałam te majtki i powiem Wam, że są super wygodne ale kupiłam niestety za duży rozmiar. Przed ciążą nosiłam M/L i kupiłam L i trochę wiszą (jestem w 3 trym)
Ja przed ciążą nosiłam L i wzięłam Xl i są idealne plus jeszcze mam trochę miejsca ale u mnie już końcówka ciąży.
u mnie 8 miesiąc się zaraz zaczyna, ale przytyłam około 7kg wiec może dlatego
ale są mega wygodne i jak mi wpadną w promce M to biorę w ciemno ![]()
Ja w ciąży nosiłam ten sam rozmiar tylko musiałam kupować spodnie czy leginsy z rozciąganym pasem bo brzuch wielki
Ja musiałam w ciąży kupić większe majtki
Ja też kupowałam większe, bo wcześniejsze mnie opinały xd
Ja ogólnie nosiłam niskie majtki więc moje w ciąży były ok. Nawet kupiłam w Sinsay na promocji takie z niskim stanem i byłam mega zadowolona całą ciążę w nich przechodziłam a kupiłam chyba 3 dwupaki
ja kupując jakiekolwiek inne też biorę już XL minimum
ale te są jakieś duże
No to muszę się nieco pomierzyć i zobaczyć jaki będzie dla mnie odpowiedni
Mi mega nogi spuchły , ja to wgl jakaś duża byłam . Na szczęście już wracam do wagi przed ciąży
A skąd kupowałaś leginsy ? @Mama.kacperka mi też mega puchną
Ja zamawiałam on linę z Lidla i była z nich zadowolona. Tam też zamówiłam ciążowe spodnie.
@Mama.kacperka mnie to na szczęście ominęło
To super , cieszę się że karmie bo to na pewno dużo wpłynęło na to że waga teraz ładnie spada
Ooo dziękuję za info , nie pomyślałam nawet żeby tam zobaczyć
@Mama.kacperka oo super ? To najważniejsze
Zamówiłam więcej i miałam przesyłkę za darmo. Pomierzyłam o część oddałam ![]()
A oddać można w lidlu ?
Można, bez problemu. Masz 30 dni o za darmo był zwrot przy tym zamówieniu
Ok dziękuję za informację , nigdy nic nie zamawiałam
Przy zamawianiu online zawsze przysługuje Ci zwrot w ciągu 14 dni lub dłużej jak sklep umożliwia. Bieliznę bez problemu można zwrócić zamawiając online a stacjonarnie w większości sklepów bielizny oddać nie można (jak sklep stacjonarny umożliwia zwroty - bo nie musi)
A te zwroty robi się przy kasie ?