NOWOŚĆ Naczynia Woodland

Postaram się pamiętać jak wrócę do domu

1 polubienie

Ciekawe co to chyba że szukali do sesji z talerzykami ?

Dobra w końcu mam czas. Proszę mam ten jeden

2 polubienia

@AnetteSo Jeju jaki uroczy!!:heart_eyes:

Ooooo wygląda na dość duży

Jest duży plus minus taki sam jak taki talerz śniadaniowy dla dorosłego.
No i ma jeszcze przyssawkę że kładziesz go na przyssawce ale powiem szczerze jeszcze nie próbowałam

Ale sam talerzyk plastikowy?

On jest malowany jak w 3d, hooop i już wyskoczy, talerzyka a ciekawa jestem czy ten rysunek z czasem się będzie rysował

1 polubienie

No mnie urzekł misiowy zdecydowanie. Zastanawiam się czemu królik? Bo bardziej mi się z Wielkanocą kojarzy

Też mam takie przeczucie , że to właśnie one będą :face_with_hand_over_mouth: albo te misiowe kształty.

Eeej no mega jest piękny :slight_smile:

1 polubienie

Mi też ! Ale jest uroczy

1 polubienie

A co? Bocian czy kapusta byłoby lepszym rozwiązaniem :smiley: ???

1 polubienie

@MamaSloneczka A wiesz że tak? Mogłaby być mysza miki, ślimak albo kura :upside_down_face::grin::smiling_face: a co?

Jak najbardziej i do tego oddzielna ta przyssawka. Na razie nie korzystałam bo nie było okazji

@MamaMalychStopek ja akurat nie mam skojarzenia, że królik tylko z Wielkanocą, jakoś popatrz na butelki leków dla dzieci a zwłaszcza ibum masz dziecko przebrane za królika przytulającego truskawkę.

Tak po prostu królik jest milutki puszysty.

3 polubienia

Ooo jej przesłodki jest :face_holding_back_tears: chyba też się skuszę na taki :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Nooo tak to prawda… ale jakoś tak wcześniej ogólnie z królikami mi się nic nie kojarzyło oprócz świąt. A z czymś puszystym to misio :face_with_peeking_eye:

Bardzo dziękujemy :heart_eyes: :heartpulse:

1 polubienie

Ogromnie się cieszymy, że nasze nowe naczynia się podobają! :blush: :heart:

1 polubienie

Dziękujemy za miłe słowa :star_struck: :sparkling_heart:

1 polubienie