Nowość! Torba dla mamy i nowe termoopakowanie!

Drogie Mamy,

mamy absolutną nowość w naszej ofercie. Torbę dla mamy z matą do przewijania, w 4 różnych wzorach. Można do niej skompletować termoopakowanie!

https://canpolbabies.com/pl/produkty/produkt/1091-torba-dla-mamy-z-funkcja-przypiecia-do-wozka

https://canpolbabies.com/pl/produkty/produkt/1090-termoopakowanie-miekkie

Jak Wam się podoba? Który wzór wybrałybyście dla siebie?

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

O nieeeee… znowu cos, co mnie urzeka i popadam w “chciejstwo”! Canpol, przystopujcie prosze bo zbankrutuje a dziecko jeszcze sie nie urodzilo! :stuck_out_tongue: (Poza tym przeciez mam juz torbe do wozka po starszej!)
Wszystkie sa super.
Zolta to jest absolutny hit. Jest PRZE PIE KNA !
Chce ja!

Ooo mamo jakie piękne!
Zakochałam się w tej torbie :heart: bardzo mi się podoba ta żółto czarna, ale wszystkie są cudowne.
Canpol szaleje, po cichutku liczę że pojawi się w następnym testowaniu :heart:
P S. Kubeczek z rurką też mi się bardzo podoba, pojawi się w wersji dla dziewczynki? Już zaczynam go szukać w sklepach

Turkus :heart: Ostatnio kupiłam sobie buty w tym kolorze, byłby idealny duet. Canpol, skąd wiedzieliście, że wczoraj przeglądałam torby do wózka ;p I to termoopakowanie, mam już jedno waszej firmy, no ale zawsze można mieć więcej.

Mnie najbardziej podoba się żółta;)
I termoopakowanie ecru ,taki zestaw byłby MEGAaa!!!:heart:

Mama_Hani, ostatnio sie tyle super rzeczy pojawilo ze sama juz nie wiem, z jakich testow bym sie najbardziej cieszyla. :smiley: Szalenstwo!

Mnie rowniez zachwycił ten żółty kolor. Idealnie by nam pasował do wózka.
Bardzo fajne rozwiązanie. Piękne i praktyczne.
Z pewnością kazda mama byłaby zadowolona

MuchuNi muszę się z Tobą zgodzić, tyle cudowności że najlepiej jakby wszystko było do testowania :smiley: sama radość

Haha, Mama_Hani, na niedobor pomyslow Mamy Canpolu chyba nie cierpia! Moze i na taki genialny testowaniowy pomysl wpadna :wink:
Czerwona torba tez jest super, taka klasyczna i pasowalaby nam swietnie do wozka… :stuck_out_tongue: Jasny gwint jak tu sie zdecydowac! :smiley:

O jej, wszystkie wzory są piękne. U nas maluszek urodzi się na lato, więc wybrałabym żółty, taki wakacyjny, choć ten z czerwonym też jest piękny. Turkusowy natomiast też bardzo pasowałby do mnie.

Torba beż-turkus jest zjawiskowa. Gdy na nią patrzę to na myśl przychodzą mi nadmorskie pejzaże. Torba jest po prostu śliczna.

O nie co ja teraz poczne są zjawiskowe wszystkie kolory ale turkus turkus turkus :heart::heart: najbardziej do mnie przemawia wręcz mnie woła weź mnie weź mnie

Miriam19, teraz zobaczyłam że jest jeszcze ten kolor beż-turkus i właśnie wyobraziłam sobie jakby ta torba wyglądała na plaży. Latem chcemy się wybrać nad morze. Zresztą, wszystkie cudne.

Mamy_Canpolu szalejecie:)
Taka torba to must have każdej mamy:)
Mi osobiście spodobały się dwa wzory: żółta oraz beż- turkus. Chętnie przygarnę:p

Ciekawy kształt termoopakowań :slight_smile: Ładny wzór.

Boże mamy Canpolu jak zwykle zaskoczyć potrafią. Zakochałam się w turkusowej torbie oczywiście turkus turkus sam turkus :heart: przepiękna!

Termoopakowania to hit! rewelacyjny kształt!!!wybieram zestaw turkusowy:)

Torba na pewno będzie w testach i nowa karuzela z projektorem również. Obserwujcie nasz fanpage na Facebooku. Szykujemy coś dla Was na przyszły tydzień :slight_smile:

Wow super wiadomość :heart:
Jestem na bieżąco i czekam :heart:

Super. Karuzela z projektorem też mile widziana, bo wcześniejszą (dla starszego maluszka) miałam bez projektora, ale dla młodszego chciałabym właśnie z projektorem (maluszek jeszcze drodze :slight_smile: