Nowy rok 2026/ Sylwester

Dziewczyny , witam w nowym roku :slight_smile: , jak się czujecie ? Jakie plany na najbliższe miesiące .
Od siebie i moich dzieciaków życzymy dużo zdrówka i spełnienia wszelkich marzeń . My obchodziliśmy bardzo spokojnie tego rocznego Sylwestra

Szczęśliwego nowego roku!
My mamy plan nie mieć planu, płyniemy z prądem :crazy_face: miło zaczął się ten rok. Wyspani, wypoczęci, świętujemy dalej :blush:

Również witam w nowym roku. Plan na dziś-przetrwac dzień bo mały wstał o 8.30 i pewnie nie będzie miał drzemki hahahaha. Ogólnie nie mam planów. Zobaczymy co rok przyniesie

Dzien dobry w 2026 !
Ja jestem bardzo wdzieczna 2025 za moja corke :heart: oby 2026 przyniosl nam rowniez same cudowne chwile .
Czuje sie gotowa na kolejne wyzwania i przygody !
@Karcia lacze sie w bolu , mala wstala o 7:15 i cos czuje ze to bedzie dluuugi pierwszy dzien nowego roku :see_no_evil:

1 polubienie

Szczęśliwego nowego roku wszystkim. My poszliśmy spać zaraz po 12 :rofl: hahaha

Z planów na ten rok to nauczyć malucha chodzić mówić i jeść no i przeżyć ten czas nie wykańczając się nerwowo hahaha

1 polubienie

Chciałabym skończyć budowę domu , wiem że będzie trudno ale nie niemożliwie :orange_heart:

O tak nie wykonczyc sie nerwowo to tez moj plan :joy::joy:

1 polubienie

Witam Was w 2026!
Ja dotrwałam do Nowego Roku w dwupaku, więc w najbliższych dniach czeka mnie prawdziwa życiowa rewolucja :heart_eyes: czekam na rozwiązanie.
Sylwestra spędziliśmy na spokojnie w domu :slight_smile:
I też tak zaczął się pierwszy dzień roku :slight_smile:
Życzę Wam samych wspaniałości i cudownych chwil w tym Nowym Roku! :heart: Bądźcie zdrowe i szczęśliwe.

I My witamy.w tym Nowym Roku 2026!
Niech to po prostu będzie dobry rok :heart:

Plan na najblizsze tygodnie- przetrwać dobrze ostanie tygodnie ciąży i szybko szczęśliwie urodzic. A potem cieszyć się podwójnym macierzyństwem.
A reszta roku - bez planów. Czasem lepiej ich nie mieć żeby się nie rozczarować, ze nie poszlo tak jakbyśmy chcieli.

1 polubienie

Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich. Ja jakoś nigdy nie celebruje sylwestra. Tzn . nie jest dla mnie wyjątkowym dniem , raczej chwila refleksji nad tym co przeminęło. Ze względu na dzieci szykuje jedzonko , bawimy się , domowa imprezka :wink: .

1 polubienie

Na nowy rok , na sylwester , na postanowienia i na samopoczucie już są wątki :smiling_face:

1 polubienie

Dokładnie tu są wątki, i jeszcze jakiś był . Staramy się nie powielać wątków i wpisywać w lupkę :wink:

5 polubień

Wszystkiego co najpiękniejsze na ten Nowy Rok :partying_face:
Niech przyniesie same wspaniałe chwile! :star_struck:

1 polubienie

Dziewczyny, przepadałam od świat przy przygotowaniach i teraz na sylwestra. Udało mi się dziś zajrzeć i chciałam wam życzyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Niech 2026 będzie lepszy dla każdej z nas.

3 polubienia

Dokładnie jak dziewczyny piszą są już takie tematy starajmy się pisać pod tematami które już istnieją bo robi się niepotrzebny spam . Tych tematów powielanych w tym miesiącu jest naprawdę dużo . Wpisywanie nowych tematów nie czyni że redakcja nas wybierze do testowania produktów. Tematy piszmy jeżeli naprawdę nie ma takiego na forum . Sprawdzajcie w lupce dziewczyny.

Otworzyliśmy nowe 365 dni przeżyjmy je pięknie :heart: Zdrówka kobietki :kissing_heart:

Ja to się już pogubiłam wgl gdzie o czym piszemy hahaha

1 polubienie

Ja też zaczynam się gubić już tu na forum :see_no_evil: jeszcze w tamtym miesiącu było ok 120 tematów na forum dziś jest 164 zobaczcie ile powstało nowych tematów przez jeden miesiąc :see_no_evil:

1 polubienie

Macie rację ja tu ostatnio mało jestem bo jakoś nie lubię takiego , zamieszania, później nie można dojść co gdzie i o czym :face_with_peeking_eye:

Jak widzę, że jest jakiś wątek powielony to staram się to odznaczać, żeby było jasne że powielony, ale nawet jak jakaś z nas napisze pod wątkiem - że wątek jest powielony i był już taki wątek i odsyła do tamtego wątku to i tak to nic nie zmienia bo zaraz pojawią się inna dziewczyna która na ten wątek odpowiada nie patrząc że wyżej inna napisała, że jest przecież powielony i powinien być zamknięty :woman_shrugging:

44 wątki powstały w grudniu?! :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: ojaciee kręcę!!!

1 polubienie