Super 😍
Drogie Mamy, właśnie ruszył pierwszy odcinek naszego serialu dla mam z Anią Dereszowską i Justyną Kozłowską w rolach głównych. KOlejne odcinki będą się pojawiać cyklicznie na naszym kanale YouTube.
Świetny odcinek 😀 p. Ania mówi, że przez 14 lat się typy zmieniły i ja mam te uczucie, że na przestrzeni 5 lat jest taka diametralna różnica
Świetny odcinek wiele ciekawych rzeczy można się dowiedzieć 😁
Dokładnie tak naprawdę takie zmiany są wprowadzane z roku na rok i dużo czekać nie trzeba ciągle są jakieś inne wytyczne również uważam że odcinek bardzo fajny Taki na luzie jakbyśmy rozmawiały z koleżanką o takich codziennych problemach związanych z macierzyństwem dla mnie super sprawa
Zaraz biorę się za oglądanie
ja obejrzałam. ujęło mnie stwierdzenie "bomamywiedząnajlepiej". to jest mega ważne, bije od pań mega ogromne wsparcie, to czuć. ja jestem zachwycona.
Super odcinek, czekamy na więcej :)
tez mi sie podoba ta naturalnosc przede wszystkim. swietny wybór ambasadorki
Super pomysł i fajnie wyszło , oglądałam już jakiś czas temu . Podoba mi się swoboda wypowiedzi , nie naciskanie i nie wciskanie niczego a powiedziałabym nawet , że dużo wsparcia i zrozumienia.
Nie dajmy sobie wejść na głowę , bardzo mnie to ujeło ;)
Czekam na nastepny odcinek ;)
ciekawe jak często będą wstawiane nowe filmiki
Czekam na kolejne odcinki ;) za chwilę będzie to jak serial, wyczekiwanie na kolejny odcinek :D
Super!
oo super opcja :) zawsze to fajnie dowiedziec się czegoś nowego :)
bardzo fajnie ze bedzie mozna oglądac na YT kiedy bede miała akurat chwile wolnego :)
czy wiadomo co ile będą wstawiane filmiki ?