Nuda nie jest taka zła

Nie lubię się nudzić mój syn też

Moje dziecko nie cierpi nudy ja zresztą też. A gdy dziecko się nudzi to głupie pomysły przychodzą mu do głowy

Jeśli rodzic chce i wykazuje się nawet odrobiną kreatywności jest w stanie dziecku zapewnić naprawdę moc rozrywek.

chciałabym aby mój mały chwilę posiedział w miejscu, ale jest tak żywym dzieckiem że nuda jest nie możliwa, zawsze znajdzie sobie jakieś zajęcie

może nie tyle co nudzenie ale każdy ma prawo sobie odpocząć moja córa gdy się pobawi na dworze często idzie spać sama wystarczy że się przytulę do niej

ja też daję dzieciakom czas na zabawę i bardzo lubię obserwować co wtedy wymyślają, Fakt czasem się biją ale to w rodzeństwie normalne.

Czasem dziecko tez musi sie ponudzic. Nasz syn lubi polezec bezczynnie na dywanie iczaae,

u mnie syn nie lubi się nudzić, non stop musze cos wymyslac.

W zimę to czasem jest nudno w domu

też spodziewam się dzidzi i też nasłuchałam się troszkę o wypełnianiu czasu :slight_smile:

czekamy na cieplejsze dni i zabawę na podwórku

dobrze że już ciepło

juz niedlugo bedziemy spedzac cale dnie na podworku

chyba tez muszę się wziąć na sposób…

zabawy na podwórku sa cudowne dla dzieci.

mały zawsze sobie cos wymysli

my się nigdy nie nudzimy, zawsze umiemy sobie coś wymyślić i się fajnie bawić

my musimy co chwile wymyślać inną zabawe bo szybko sie nudza synkowi

jak dobrze, że idzie lato, na zewnątrz zawsze więcej pomysłów na zabawę :smiley:

jeśli rodzic należy do tych kreatywnych, to zawsze wymyśli jakąś zabawę nawet w dni, które bywają nudne.