Przeslodki talerzyk też się chyba skuszę
a jakie macie krzesełko?
Mamy stokke, ale na razie lezy jeszcze w tej czesci niemowlecej. Nie wiem jak dlugo bo sie zapiera na przedramionach i proboje usiasc…
Pewnie nie jedna fizjo by mnie zjechała:joy: ale u mnie w domu to jest mobilne krzeselko bo bez niego nie ugotowalabym obiadu. Powinno miec tylko kolka ![]()
Mi się trądzie podobają te talerzyki misiowe i napewno kupien tylko czekam na pompkę jakas
Taaaak, są mega urocze! Przy synku sprawdził mi się talerzyk z przyssawkami, były na tyle mocne że nie dał rady ich odczepic
Czy ta miseczka którą masz jest z przyssawka?
Oooo super, nie widziałam tych miseczek. Muszę zamówić, bo moja córka notorycznie mi rozsypuje borówki po pokojach ![]()
Daj znać jak przetestujesz płyn ![]()
Ja się zastanawiam czy nie kupić jeszcze bo oczywiście mam jakieś ze smyka ale mniej więcej wszystkie i tak pyrga nauczyła się ściągać i rozrzuca
@SylwiaMK
Jestem po pierwszym pranku- mam wrazenie ze jest delikatniejsze niz zazwyczaj. Plyn jest bezzapachowy (dla mnie to na plus).
Co do plam- nie uzywalam nic do odplamiania bo chcialam sprawdzic jak sobie poradzi i po marchewce plama jest bledsza, ale jest. Za to plama po
w calosci zeszla- zapieralam wczesniej jedynie woda.
Z minusow- moglby byc ciut bardziej gesty bo troche za duzo mi sie go wlało do pralki ![]()
Wart swojej ceny
Ooo czyli płyn można kupować w ciemno. A ma jakiś zapach?
Dzięki za najszybszą recenzję na forum
ciekawe czy Rossmann go wprowadzi. Jak zwalczył kupę to jest dobrze
a tą plamę po marchewce wystawiasz na słońce i za godzinę będzie czyste ![]()
Ja ostatnio jak zamwialam z Canpola to tez dostawa ekspees ![]()
![]()
Ja zas jestem zla bo zamawiam na allegro rzeczy w niedziele. Mialy byc we wtorek. A tu cisza. Napisalam wczoraj. Mieli dzisisj nadac. A dalej paczka u nich “oczekuje na nadanie”.
Ja tak mam teraz z Zalando, paczka miała być w poniedziałek, a będzie dopiero jutro… nie lubię tam zamawiać przez to, że większość przesyłek obsługuje DHL a mam wrażenie, że tam zatrudniają byle ktoś był, nie ważne jak swoją pracę wykonuje…
Ja w ogóle jeśli chodzi o kurierów to mam takie wrażenie. Do paczkomatu czy automatu to szybko ale do rąk własnych to zawsze problem
Ja jestem bardzo zadowolona zawsze z GLS i z Inposta, reszta firm no niestety ale niezadowala jakością
Ja InPost to właśnie uważam że najgorzej jeśli chodzi o doręczanie do domu. Kilka razy mi się zdarzyło że paczka została położona po prostu na klatce schodowej bez żadnej informacji
Wiesz co ja myślę że to kwestia regionu ja mam osobiście najbardziej lubię właśnie też imposta, może dlatego że najwięcej zamawiam właśnie i przesyłki mi to z inposta. Facet wie że zostawić mi pod drzwiami napisać sms-a z kciukiem do góry i tyle. A każdy to mi tłucze się do tych drzwi zwłaszcza wkurza mnie to kiedy na przykład karmię małą
Ja najbardziej lubię paczkomaty albo punkty odbioru zabka…. Odbieram kiedy chce i to jest mega wygodne i nie trzeba siedzieć w domu i czekać na kuriera
Czyli fajny produkt
super, dziekuje za recenzję ![]()
To teraz mamy już w Canpolu prawie wszystko
może czas na pieluchy jak juz są chusteczki, podkłady itp.