ja odciągam aby pobudzić laktację i gdy muszę gdzieś wyjść i potrzebuję mieć mleko ze sobą
Ja karmiłam malucha zwykle na świeżo
tak jak napisano na początku - pokarm odciągnięty jest pełnowartościowy. ja karmię praktycznie tylko odciągniętym, staram się karmić świeżo odciągniętym, tylko rano podgrzewam ![]()
ja sciagalam jak musialam gdzies wyjsc. mialam zbyt malo pokarmu aby go zamrozic
Odciagacz super sprawa. Polecam kazdemu
ja ściągam mleko laktatorem ręcznym z Canpola i jestem bardzo z niego zadowolona, raz dwa i mleczko ściągnięte
ja odciagam jak mam go duzo wtedy moge sobie odpoczac a np narzeczony poda malej mleko z butelki. lub odciagam gdy musze wyjsc a wiem , że będzie trzeba jej podac mleko
Ja odciagalam w nocy bo synek cala noc przesypial
Ja zazwyczaj odciągam w nocy kiedy córka śpi.
Ja odciągalam kiedy mialam za dużo mleka
Mi się udało tylko kilka razy odciągnąć pokarm…
Ja ściągała laktatorem z firmy Lovi i byłam bardzo zadowolona.
ja też, tylko chwilę dałam radę z ręcznym
Daje ocene 4, ja osobiscie srednio dobrze oceniam ten laktator, ale to byc moze dlatego ze sama mialam problem z odciaganiem, Przypuszczam, ze osobie ktorej pokarm nabieral sie w wiekszych ilosciach idealnie sprawdzałby sie ten elektryczny ![]()
Odciągam pokarm gdy muszę wyjść do miasta na wieksze zakupy. Najlepiej mi jest z rana z pełnej piersi w kilka minut mam 140-160ml ale pierś musi być naprawdę nabrzmiała. Gdy niespodziewanie muszę wyjść i na szybko chce trochę mleka odciągnąć to nie ma mowy godzinami mogłabym siedzieć jak na złość
a ja znowu wieczorem zawsze siadam i odciagam, rano to sie boje bo nie wiem kiedy Maly piers poprosi
Ręcznie jest super zwłaszcza do pojemnika Canpol, który jest szeroki.
ja takze odciagalam tecznym laktatorem prosto do btelki
ja moze z 3 razy tylko pokarm odciagnełam
ja odciagalam jak miałam nawal pokarmu