Odparzenia na pupie

Ja chciałam się z Wami po prostu czym podzielić.
Nie wiem czy może Wy też używacie, ale znalazłam idealny sposób na odparzenia na pupce. Bardzo cienka warstwa sudocremu i na to mąka ziemniaczana. Zaczerwienienia znikają w mgnieniu oka.

1 polubienie

Hej, pewnie jesteś nową osobą na forum :smiling_face: witamy napewno będziesz się tu czuła super :wink: dziewczyny zawsze służą radą o każdej porze :grin: wątków na temat odparzeń mamy dużo, wystarczy wpisać w lupke, dodając komentarz odświeżasz wątek my to widzimy i mamy wszystko w jednym miejscu :smiling_face:nie powielamy wątków bo robi się bałagan na grupie

3 polubienia

Jesteś nowa więc nie wiesz, ale możesz w lupce wyszukać dany wątek , żeby go nie powielać i tam pod tym wątkiem można o tym napisać , bo już kilka było takich :slight_smile:

2 polubienia

Tak dokładnie już ten temat gdzieś mi przemkną , nie powielamy tematów takie są zasady bo straszny był by tu balagan jak by było dziesiątki takich samych tematów. Wpisuj zawsze w lupkę i odrazu ci wyskoczy dany temat jeżeli jest już założony :blush:

1 polubienie

Sama dopiero co zakładałam taki temat co prawda i starszego dziecka ale i maluszków też jest dużo wątków

2 polubienia

@Kazia98 tak jak dziewczyny piszą możesz wpisać temat w lupkę. Nawet w tym miesiącu pisałyśmy o odparzeniach wiele razy :slight_smile: z pewnością coś dla siebie znajdziesz :slight_smile: podbij wątek w razie pytań :slight_smile:

1 polubienie

Dzięki za informacje. Faktycznie dopiero wczoraj założyłam tutaj konto. Dopiero odkrywam aplikację :slight_smile:

1 polubienie