Ja chciałam się z Wami po prostu czym podzielić.
Nie wiem czy może Wy też używacie, ale znalazłam idealny sposób na odparzenia na pupce. Bardzo cienka warstwa sudocremu i na to mąka ziemniaczana. Zaczerwienienia znikają w mgnieniu oka.
Hej, pewnie jesteś nową osobą na forum
witamy napewno będziesz się tu czuła super
dziewczyny zawsze służą radą o każdej porze
wątków na temat odparzeń mamy dużo, wystarczy wpisać w lupke, dodając komentarz odświeżasz wątek my to widzimy i mamy wszystko w jednym miejscu
nie powielamy wątków bo robi się bałagan na grupie
Jesteś nowa więc nie wiesz, ale możesz w lupce wyszukać dany wątek , żeby go nie powielać i tam pod tym wątkiem można o tym napisać , bo już kilka było takich ![]()
Tak dokładnie już ten temat gdzieś mi przemkną , nie powielamy tematów takie są zasady bo straszny był by tu balagan jak by było dziesiątki takich samych tematów. Wpisuj zawsze w lupkę i odrazu ci wyskoczy dany temat jeżeli jest już założony ![]()
Sama dopiero co zakładałam taki temat co prawda i starszego dziecka ale i maluszków też jest dużo wątków
@Kazia98 tak jak dziewczyny piszą możesz wpisać temat w lupkę. Nawet w tym miesiącu pisałyśmy o odparzeniach wiele razy
z pewnością coś dla siebie znajdziesz
podbij wątek w razie pytań ![]()
Dzięki za informacje. Faktycznie dopiero wczoraj założyłam tutaj konto. Dopiero odkrywam aplikację ![]()