Ja widziałam chłopców w opaskach według mnie lepiej żeby miał cokolwiek na głowie niż żeby go przewiało my wcześniej mieliśmy problem z czapka a teraz jak usłyszy że spacer to sama ubiera ;) na lato chcemy taka chustkę z daszkiem ciekawe jak podejdzie do tematu czy jej nie będzie przeszkadzać
Z moją nie ma problemu, bo od małego miała zakładane coś na głowę, jak nie opaskę, to czapeczkę, więc jej przyzwyczajona do tego. Ale fakt znajomej córka, jak tylko coś poczuje że ma na głowie to od razu sciąga;/
Po kąpieli też nie zakładam czapki i nigdy tego nie robiłam. Dziś właśnie byliśmy na spacerze i się zastanawiałam co z tą czapką czy zakładać czy nie. Sama już nie wiem. Ale też chce młodemu kupić tą chustkę z daszkiem.
Myślałam też nad czapką z daszkiem ale byłam w pepco mają nawet spory wybór ale nie potrafiłam mu odpowiedniej namierzyć. Albo za mała albo za duża. W sobotę jedziemy na zakupy do galerii poszukać mu jakiejś czapeczki bo nic na teraz za bardzo nie mamy. Jedynie jakiś kapelusik ale wygląda w nim strasznie.
ja już dziś nie zakładałam
Ładne kapelusiki były w pepco z mickey miki:D
my właśnie mamy czapkę z daszkiem z pepco za 10zl
cala lekko rozmowa bez niczego :D
te z myszka tez widziałam
U nas jest problem z czapką z daszkiem. Każdą ściąga. Przymierzałam mu chyba z 10 i za każdym razem od razu lądowała na podłodze.
ja ostatecznie odpiuściłam czapki tydzien temu, nawet przy wiaterku juz nie zakładam, niech się uszy przyzwyczajaja, jedynie co jak słonce mocniejsze to czapeczka z daszkiem taka miękka nieusztywniana i uciagliwa - w 5-10-15 ostatnio znalazłam :)
Mama em teraz widziałaś?
ja byłam tydzień temu to nic nie było;( w końcu zamówiłam z olx a drugi na ciuchach znalazłam;)
też macie tak zę rozmiary kapeluszy czy czapek to jakis paradox?
kompletnie sie to nie trzyma rozmiaru
Ja teraz zakładam kapelusze i Czapki z daszkiem tylko
Aniss zgadzam się ! ja córce zamówiłam rozmiar na jej wiek , ale jak ubrałam małemu to bardziej na niego pasowała niż na nią ..
Aniss w tamtym tyg byłam i na pewno były takie kapelusze;P
oj też zamówiłam raz na zimę czapke na syna w sinsay rozmiar 9-12 mcy, a jak przyszła to się okazało że na bratanka 3 miesiecznego jest na styk ... podobnie dla starszaka brałam rozmiar największy który powinien pasowac na dziecko 7-10 lat, a na oko to tak na 3-4 latka moze by wlazła
Mi się na szczęście udało sprzedać ten turban dla córki,ale byłam wściekła bo był tak ładny i super cena,a tu niby do 5 lat miał być,a było dobre na półrocznego bąbla
Ja zamówiłam turban szyty i on był w komplecie z opaska opaska jest taka wielka że ja bym mogła ją nosić a ten turban dopiero w tym roku jest w miarę okej a niby wszystkie wymiary podawałam
Mazia widziałam właśnie online turaby i zastanawiałam się czy kupić, ale stwierdziłam, że lepiej przymierzyć na miejscu i się poddała, to w sumie dobrze zrobiłam, bo mogłabym się rozczarować;/
Ja jak zamawiam przez internet to zawsze za duże zamówię wole stacjonarnie
natalia ale pewnie możesz zwrócić, albo zostawić na zaś
czapki to raczej problem każdego malucha. Zawsze dzieci coś tam grymaszą przy ubieraniu czapki trzeba to zrobic szybko i już :D
U mnie corka uwielbia czapki zawsze jej pozwalam sobie samej wybrać