Okulary korekcyjne nie muszę być brzydkie

my własnie we wtorek idziemy do oulisty na pierwsza wizyte, ma nadzieje ze wszysto bedzie ok

dzieci w okularkach wygladają uroczo, szkoda tylko ze musza je nosic nie dla ozdoby

i nie chca ich nosisc

Mój brat cioteczny zaczął nosić okularki jeszcze przed pierwszymi urodzinami. Ciężko było Mu się do nich przyzwyczaić. Cały czas miał odruch zdejmowania okularów, brał je w rączki i mazał. Ciocia cały czas je czyściła, tłumaczyła aż wreszcie się do nich przyzwyczaił :slight_smile:

trzeba przekonac malucha do noszenia okularów

na szczęście teraz jest duży wybór oprawek nawet tych dziecięcych, i niekoniecznie jakość idzie za ceną o czym przekonałam się po ostatnim swoim zakupie

teraz jest inaczej niż kiedyś, jest mnóstwo ślicznych oprawek

tyle ze niewygodnie sie je nosi

mojej znajomej córka z checia nosila takie okulary , pewnie dla tego ze sama wybrała oprawki

jak ma pomóc dziecku to nieważne czy są ładne czy brzydkie, tu chodzi o wzrok

to prawda że wzrok najważniejszy ale też teraz jest taki wybór w oprawkach ze zawsze coś fajnego sie znajdzie

ja mam wade a mąż ma bardzo dobry wzrok, mam nadzieje że synek nie odziedziczy po mnie wady :slight_smile:

coraz częściej widuję dzieci w pięknych kolorowych okularkach

teraz często dziec maja takie gumowe oprawki

Dawniej były brzydkie. Teraz są nawed modne:)

super ze w tych czasach jest tyle pięknych oprawek

kiedyś był praktycznie jeden model, grube szkła i tyle a teraz dzieci słodko wyglądają w okularkach i wcale nie sa takie drogie

teraz są super seksi.

mam nadzieję że moje dziecko nie bedzie potrzebowało oklularów

kolorowe okularki są fajne