No przy dziecku trzeba dużo ale na początku … potem już takich ilości rzeczy nie trzeba
To ta z canpola pakuje ubranka i jakieś kosmetyki dla syna itd ale my nie mamy butelek więc na to tak nie patrzę
Plecak - jest mega! Polecam Wszystkim Mamom
W końcu jestem w stanie zapakować siebie i dzieci razem (do tejj pory Synek j Córeczka mieli osobne torby). Po pierwsze prezentuje się ładnie- czy to przypiety do wózka czy na plechach. Jest solidnie wykonany. Po drugie - Ma duuużo przegródek co dla mnie jest super. Już mam fajnie rozplanowane co, gdzie pakuje. A wiele rzeczy pomieści - przy dwójce malych dzieci wiadomo jest co pakować. Po trzecie- Miejsce na butelki i przegródka termiczna to świetna sprawa. Przy Maluchach bardzo się przydaje. Ale i starsi skorzystaja.
Po czwarte - jest wygodny w użytkowaniu. Myślałam, że jak bede musiala go nosić to ze wagledu na wielkość moze być niewygodny. Ale miło jestem zaskoczona bo nic noe uwiera i fajnie się z niego korzysta.
Kosmetyczka - ma cudne kolory i dzieki temu prezentuje się ładnie i nie ma problemu z jej zlokalizowaniem w torbie czy plecaku. Ma mily w dotyku material. Fajnie, że będzie nadawala się do prania. Jest pojemna bardzo .
Podklady -klasyk. Sprawdzaja się i w domu i na wszelkie wyjscia. Mają dajny rozmiar. Nie za duzę i nie za male. Must have każdej Mamy.
Krem testowany parę razy u prawie 3 latka i córeczki półrocznej. Dobrze się go naklada. Brak rekacji uczuleniowych (a synek ma ŁZS). Spelnia swoją rolę.
Zel do mycia - będziemy dopiero zaczynac testy wiec z opinią wrócę później.
Mokre chusteczki -duży plus za fajne otwieranie. Dobrze się wyciagaja z opakowania. Dla mnie zbyt malo wilgotne. Ale teraz przy RD do wycierania raczek idelane.
Woreczki na pieluchy - to Nasze kolejne opakowanie. No must have wyprawki! Super neutralizują zapachy. Przy przebieraniu wszystko moge zapakowac i nie martwie się ze coś pobrudzę.
Reczniki jednorazowe świetny produkt!. Nie spodziewalam się, że bedą takie fajne i chlonne. Super opcja na wszelkie krotsze czy dłuższe wyjazdy. Ale do użytku domowego też jak najbardziej. Myślę że spokojnie moglyb byc w wiekszej ilosci w opakowaniu
Mój też , tyle że on lubi narzucić na jedno ramię nawet nie wiem czy zakładał na oba ale nic nie narzekał
Chciałam podzielić się opiniami na temat przetwstowanych produktów
Torba plecak - jest naprawdę pojemna i wiele rzeczy zmiesci się , aby ją otrzymaliśmy odrazu przydała nam się na wakacje spakowałam do niej rzeczy maluchów. Na codzień przydaje się na spacerki oraz małe wypady z naszymi dziećmi. Niebawem pojawi się kolejne maleństwo więc muszę mieć w co pakować kilka rozmiarów pampersów, chusteczki ,bidony itp😄
Ręczniki jednorazowe-będą dopiero testowanae za kilka miesięcy mam zamiar wziąść je na porodówkę napewno zajmą mniej miejsca niż tradycyjne reczniki i xyskam więcej miejsca na inne rzeczy.
Podkłady jednorazowe- świetnie przydają nam się w podróży podczas przebierania w toaletach publicznych , na wakacjach były one wręcz niezbędne.
Mokre chusteczki- dobrze nawilżone, nie podrażniają delikatnej skóry maluszka .
Woreczki na pieluchy używamy je od dawna są świetne, zmieszczą się nawet dwa pełne pampersy maluchów
przyjemnie pachną , dzięki nim mogę swobodnie przebierać dzieci u znanomych i wrzucać do kosza bez poczucia że zasmrodzę im kosz .
Żel do kąpieli - świetnie sprawdza się u moich maluchów, nie podrażnia delikatnej skóry . Nie wysusza jej . Ma delikatny zapach .
Krem spf 50 idealnie sprawdził nam się podczas wakacji
dzieci mimo iż długo przebywały na słońcu nie miały poparzeń słonecznych . Brak reakcji alergicznej ![]()
Kosmetyczka pojemna świetnie sprawdziła nam się na wakacyjnym wyjeździe , zapakowałam w nią kosmetyki maluszków ![]()
Dziewczyny, ja mam pytanie o te ręczniki. Jak bardzo jednorazowe one są? Mamy niedługo wyjazd na weekend i chciałam wziąć do wypróbowania i nie wiem czy brać poza nimi jeszcze jakiś ręcznik czy te powinny dać radę na dwa dni?
@BeataSt ja uważam że w zupełności one wystarcza
jeden używałam kikka dni co wiecej w ramach testów na obrotach 200% wypralam
Dadzą radę na dwa dni spoookojnie ![]()
Ja miałam w szpitalu i wystarczyło normalnie
Właśnie też je biorę do szpitala , będę tam testować ![]()
Dziewczyny już nawet prały
i jakoś się trzymają. Można spokojne na pony 1-2 noce używać
Tak wlansie nawet nie pamiętam kto czy to @MamusiaNM pisała że zmienia pralkę i wrzuciła ? Czy Ty też prałaś a ktoś inny to był
No nie wiem
Mi się sprawdził
@Paulina.K tak ja pralam i dziewczyny sie śmiały ze pralke rozwali
ale nic sie nie stalo po wyschnięciu super wygladalo
bardzo lubie te ręczniki i chętnie kupila bym wielopaki i inne rozmiary
zazwyczaj uzywalam do dzieci i pieknie mi je osuszalo po kapieli
I pralka cała ![]()
uf
To dobrze kojarzyłam
@Paulina.K pralka cala co wiecej pralam juz w nowej i tez bylo ok
Ja sobie o nich zapomniałam , dzisiaj jak czytałam o nich to je otworzyłam , jakościowo to tak średnio mi się wydawały do prania . Myślałam że raczej się rozwala . Ale skoro macie przetestowane to super , bo dużo miesiąca nie zajmują . Tak jak do torby do szpitala super . A ja sobie nowe szybkoschnące zamówiła , kurcze nie potrzebnie no ale przydadzą się też ![]()
Jeśli się zastanawiasz to polecam , super są i nie takie drogie
No to super, będziemy testować!
Też je polecam ! W szpitalu się super sprawdziły i na wyjedzie bratowa też testowała i też była zadowolona
My zawsze jakimś cudem wracamy z tych wyjazdów ze znajomymi z większą ilością bagaży niż jechaliśmy więc wolę wziąć ręczniki co potem z założenia mogę wyrzucić żeby chociaż coś nie wracało ![]()