Opinie testerek (edycja grudniowa 2024) zestaw nowości z kolekcji BabiesBoo oraz miseczki z kolekcji Hello little

Mama Słoneczka czy jak wkładasz słomkę to uszczelka wokół słomki dosicka do nakrętki? Jutro mogę zrobić zdjęcie. Najłatwiej docisnąć tą uszczelkę pociągając za słomkę. 

Wiesz co jutro sprawdzę, przymocuje te slomke solidniej i zobaczę, może tu tkwi mój błąd, że nie do końca slomka jest wysunięta:( 

To kakao było wszędzie, na płytkach na głowie córki,  biedna patrzyła tylko co się dzieje i co ja wyprawiam

Produkty super miseczki warte każdej ceny i wytrzymałe 

Miseczki – są wytrzymałe, a nadruk pozostaje nienaruszony nawet po wielokrotnym myciu. Kształt sprawia, że są bardzo wygodne w użytkowaniu. Dzięki uszom można je wygodnie trzymać, co ułatwia karmienie dziecka oraz mieszanie potraw. Dodatkowo miseczki są głębokie, co czyni je idealnym wyborem na zupę, makaron z sosem czy kaszkę.

Bidon - dla niemowlaka 9 miesięcy plus na pewno polecam. Córka lubi z niego pic. Umie go łatwo chwycic. Po wielokrotnym używaniu nic się nie zniszczyło. Nadruk bez zmian. 

Śliniaczki - często z nich korzystamy i sa wytrzymałe. Po ponad miesiącu używania sa całe a rzep trzyma nadal bez zmian. Sa tylko troszkę pomięte. Łatwo się je myje. Kolejnym plusem jest kieszonka, ktora wyłapuje jedzenie. Na początku myślałam że brak regulacji zapiecia bedzie wadą ale okazuje się że nie ma to znaczenia. 

Smoczki - są dobre jakościowo i mają śliczne wzory. Córka już nie używa żadnych smoczków tak jak powinna -jedynie jako gryzaczek :p