Testowanie zabawek to była dla nas czysta przyjemność, dlatego bardzo dziękujemy, że mogliśmy mieć możliwość udziału w testach.
Kolekcja MOUSE to sześć zabawek wykonanych z dobrej jakości, miłych i delikatnych w dotyku materiałów, których delikatne kolory idealnie sprawdzą się zarówno dla dziewczynki jak i chłopczyka. Są dużych rozmiarów, co było dla mnie dużym zaskoczeniem, bo wyobrażałam sobie, że będą zdecydowanie mniejsze. Zabawki były poddane próbie podczas dziecięcych zabaw i muszę stwierdzić, że są trwałe, wytrzymałe i bardzo dobrze wykonane. Dedykowane są dla dzieci od 0M+ i najlepiej prać ręcznie. Będą idealne podczas zabawy jak i do dekoracji pokoju. Zdecydowanie to świetny pomysł na prezent dla dziecka w odwiedziny czy babyshower.
Kolekcja składa się z :
Przytulanka dla niemowląt z grzechotką to kocyk z główką Myszki. Wykonany jest z miłych i delikatnych materiałów o różnych fakturach, które stymulują zmysł dotyku, a znajdujący się wewnątrz główki dzwoneczek po potrząśnięciu nim będzie stymulował zmysł słuchu. Myślę, że taka przytulanka to świetna alternatywa do pieluszek czy kocyków do których dzieci się przywiązują.
Przytulanka dla niemowląt z piszczkiem i lusterkiem. Jest bardzo miękka i dużych rozmiarów. Idealna do przytulania. Zabawka stymuluje zmysł słuchu – zawiera grzechotkę w główce myszki i ptaszka z piszczkiem w rączce – który fajnie zachęca do nauki chwytania, zmysł dotyku - wykonana jest z miękkich i miłych materiałów, które mają różne struktury oraz zmysł wzroku – ma lusterko, które rozwija i pobudza wyobraźnie, moja córka lubi się w nim przeglądać. Często mówimy „ lustereczko powiedz przecież…” ona się wtedy słodko śmieje ;D
Przytulanka dla niemowląt z gryzakami. Zabawka w kształcie myszki wykonana z różnych materiałów, dzięki którym pobudzamy zmysł dotyku. Po poruszaniu zabawki umieszczony w niej dzwoneczek stymuluje słuch dziecka, a gryzaki o różnych kształtach i fakturach umieszczone w rączce i nóżkach myszki przyniosą ulgę podczas ząbkowania. Myszka posiada uchwyt dzięki któremu możemy ją przyczepić do ramy łóżka, wózka, babygym czy fotelika samochodowego. Świetnie się sprawdza podczas podróży.
Pluszowa zabawka z pozytywką. Myszka śpiąca na księżycu, która za jednym pociągnięciem za gwiazdeczkę emituje przyjemną i delikatną melodię, która na pewno pomoże dziecku odpłynąć w krainę snu i stymulować słuch. Zabawka jest wykonana z materiałów o różnych fakturach – dziecko poprzez dotyk rozwija swoje zmysły. Dzięki troczkom można ją przywiązać do łóżeczka, babygym czy wózka.
Pluszowa zabawka z piszczkiem i gryzakiem. Główka myszki z piszczkiem jest poręczna i dziecko uczy się chwytania, a gdy uda się nacisnąć wydający dźwięk jeszcze bardziej zachęca dziecko do ściskania. Zabawka zarówno rozwija zmysł słuchu jak i dotyku. Zabawka ma również gryzak w kształcie gwiazdki z wypustkami, która ulży podczas ząbkowania.
Lusterko samochodowe do obserwacji dziecka. Lusterko jest dużych rozmiarów z głową myszki, która bardzo przykuwa uwagę dziecka. Lusterko pozytywnie wpływa na rozwój dziecka i rozwija jego wyobraźnię. Bardzo łatwo montuje się je na nagłówku samochodu, a zaczepy bardzo dobrze trzymają. Lusterko jest głównie dedykowane do samochodu, ale można również korzystać z niego na macie, czy w łóżeczku. Ja zazwyczaj podróżuję sama z dzieckiem i takie lusterko daje poczucie bezpieczeństwa dla mnie, gdyż widzę córkę oraz dla niej gdyż widzi mnie. Do tej pory podróże nie były fajne, a teraz stały się czystą przyjemnością.