Opinie testerek edycji marcowej programu testowego 2022: niania elektroniczna i smoczki Light touch Sleepy Koala

najlepiej się skontaktuj z MC przez kontakt tutaj na stronie;p

niania elektroniczna canpol babies

Bardzo fajna podstawowa niania, która posiada niezbędne funkcje do czuwania nad dzieckiem. Jest mała, poręczna. Łatwa w obsłudze, część rodzica ma akumulatorek, który można ładować natomiast cześć dla dziecka musi być podpięta do prądu co dla mnie jest minusem bo w starym mieszkaniu nie miałam kontaktu w pobliżu łóżeczka. Niania nie posiada kamerki. Gdy się rozładowuje pika co jakiś czas. Świetnie słychać dziecko jak płacze i dzięki temu mogę szybko reagować.

Smoczki canpol babies z koalą

Świetne smoczki , które świecą w ciemności, są małe , lekkie . Wykonane z sylikonu, są wolne od BPA. Najlepsze smoczki na rynku 

Niania elektroniczna EasyStart 

Plus za jej poręczność i naprawdę małe rozmiary jednostek. Dzięki temu spokojnie można zabrać ze sobą na wyjazd, bo na pewno znajdzie się na nią miejsce w bagażach.

Nam właśnie na urlopie służyła i się sprawdziła choć na codzien korzystam z kamery, więc tego mi w niej brakowało najbardziej. Jestem już po prostu przyzwyczajona do podglądu na dziecko.

Natomiast w małym mieszkaniu myślę, że się super sprawdzi. Jest łatwa w obsłudze. Dodatkowe funkcje jak możliwość włączenia kołysanki, termometr czy lampka są bardzo przydatnymi udogodnieniami. 

Dla mnie ogromnym minusem jest konieczność podłączenia do prądu jednostki dziecka. Niestety nie sprawdza się to u mnie w ogrodzie bo po prostu w miejscach gdzie zostawiam dziecko nie mam jak wpiąć jej do prądu a duży zasięg urządzenia tu nie do końca działa - bo wychwytuje też inne dźwięki.

Myślę, że mogę ją polecić do mieszkań czy osobom, którym wystarczy opcja bez podglądu dziecka. Na pewno się dobrze sprawdzi.

Smoczki silikonowe świecące w ciemności Sleepy koala

Smoczki Canpol już znamy. Te mają budowę taką samą jak wszystkie smoczki z serii Light touch, więc są leciutkie, mają małe tarczki, dzięki czemu zapewniają wygodę użytkowania, komfort i bezpieczeństwo.

Funkcja świecenia w ciemności super się sprawdza. Nie trzeba ich w nocy szukać w okolicach łóżeczka. Tarczka jest dobrze widoczna a jednocześnie nie razi swoim światłem maluszka. No i oczywiście mają piękne i trwałe wzory.

https://www.ceneo.pl/91833469#tab=reviews

https://www.ceneo.pl/124483889#tab=reviews_new

gdyby ktoś chciał uzupełnić opinie;)

Jak tylko paczuszka dojdzie z pewnością napiszę dokładną opinię :) Od razu weźmiemy się za testy :D 

Ja teraz czekam na paczuszkę od Canpol i na moją Testerkę :) dam znać jak tylko odnajdę się w nowej rzeczywistości, postaram się jak najszybciej dać znać z pierwszych wrażeń, możliwe że będę pisać na raty ale mam nadzieję,  że to nie będzie problemem :)) 

Czekam na Wasze opinie dziewczyny:) miłego testowania 

Ja też już nie mogę się doczekać paczuszki i jak tylko zaczniemy używać to wystawimy opinie 

Do mnie paczuszka już doszła. Kubeczki już przetestowane przez starsze rodzeństwo w kąpieli. Bardzo im się spodobały 

U nas praktycznie cała zawartość paczuszki zostaje do testowania dla malutkiej gdy się urodzi więc na pewno niebawem podzielę się swoją opinią nie byłabym sobą gdybym jednak czegoś z zawartości tej paczuszki nie podarowała synkowi bo on zawsze jednak towarzyszy mi przy otwieraniu wiem że byłoby mu trochę przykro już doskonale wie że te wszystkie rzeczy będą dla dzidziusia ale sam bez zastanowienia wybrał sobie wiadereczka do kąpieli wczoraj już po raz pierwszy zostały one przez niego przetestowane Widzę że bardzo mu się podobają zawsze był problem aby wyjąć go z wody bo kąpać się uwielbia A wczoraj to już w ogóle zajęty był zabawą przez bardzo bardzo długą chwilę przelewał sobie wodę z jednego wiadereczka do drugiego Z zaciekawieniem obserwował jak z dziurek znajdujących się pod wiadereczkiem wylewa się woda widać było że bardzo podobają mi się te kolorowe i przyjazne grafiki różnych zwierzątek i misiów znajdujących się na pojemniczkach Myślę że ta zabawka bardzo fajnie się u nas sprawdzi i posłuży na długo dla mnie jako dla rodzica osobiście bardzo istotne i na plus jest to że wiadereczka nie są silikonowe tylko najzwyklejsze w świecie plastikowe bardzo łatwe do utrzymania czystości wystarczy je delikatnie przetrzeć gąbeczką i myślę że nie powinna tworzyć się na nich żadna pleśń Ani inne niespodzianki świetna zabawka dla maluszków serdecznie mogę polecić każdemu rodzicowi na pewno zajmie ich pociechę na długi długi czas podczas kąpieli

Aj, szkód aze się nie udało. Byłam ciekawa tego aspiratora

Ja będę pisać opinie chyba na raty hihi, mam nadzieję, że tak można  :) 

Paczka przyjechała GLS, kontakt z kurierem ok, paczka dostarczona szybko, nie była uszkodzona. Fajnie wszystko poukładane i zabezpieczone do transportu. 

Wszystkie elementy wewnątrz zapakowane oryginalnie, widać że nie używane. Otworzyłam każde pudełko, sprawdziłam zawartość i dostępność instrukcji w języku polskim - wszystko działa (elektronika), i wydaje się byc łłatwe i intuicyjne w obsłudze - przynajmniej teraz bez Dzidziusia na pokładzie  :) 

Pozostałe rzeczy muszą czekać na pojawienie się Małej na świecie. Myślę, że już końcem mają będę mogła się wypowiedzieć na temat większości :) 

Pozdrawiam 

To u nas jest tak samo jak u ciebie Pina 

Wszystko co dostajemy w testach to dla syna bo córeczka ma starsza ale zawsze muszę coś jej podarować i bardzo się cieszy. No u nas z pewnością wiadereczka też będą w użyciu najpierw przez córkę bo syn jednak za malutki i myślę że się jej spodobają bo ona też uwielbia siedzieć w wodzie, potrafi brać kąpiel 3razy dziennie 

ja trochę dzielę dzieciaki tym co wygrywam , a nawet czasami coś dam w rodzinie dzieciakom 

Jak się ma więcej dzieci to trzeba dzielić :) Ja na razie mam wszystko tylko dla Małej zostawione :) 

Ja zawsze dla synków zostawiam , teraz licze na cos dla przyjaciółki na babyshoeer :)

Mamadwójki super :) na pewno będzie zadowolona

OKRYCIE KĄPIELOWE DLA NIEMOWLĄT:

Ręcznik jest rewelacyjny! Miałam już 4 różne ,ale ten jest mój ulubiony. Jest bardzo gruby i naprawdę wysokiej jakości. Jest również duży co sprawia ,że doskonale możemy owinąć dziecko po kąpieli :) Ręcznik z pewnością posłuży na dłużej dzięki swoim rozmiarom. Jest miękki ,a mimo to doskonałe wchłania wodę. Dla mnie najlepszy :)

ZESTAW PIELĘGNACYJNY DO PAZNOKCI:

Zestaw bardzo praktyczny w ładnym pastelowym kolorze. Jest zapakowany w bardzo praktycznym i wygodnym pudełku, które można zabrać ze sobą wszędzie. Dzięki pudełeczku można utrzymać ład i porządek i mieć wszystko pod ręką. Nożyczki poręczne , pomimo ,że malutkie posiadają całkiem spory uchwyt, dzięki któremu wygodnie możemy je chwycić obcinając dziecku paznokcie. Pilniczek dobrze piłuje i jest delikatny co najważniejsze przy delikatnych paznokciach maluszka. Ciążki również bardzo wygodnie się trzyma. 

Pudełeczko jest dla mnie świetne! Nie walają mi się przybory w kosmetyczne :) 

TERMOMETR BEZDOTYKOWY :

Termometr robi ekspresowy pomiar. Najszybciej z wszystkich jakie do tej pory miałam. Pomiar dokładny (sprawdzany z innym termometrem ,który posiadam w domu od lat). Dźwięk nie jest głośny ,więc bez problemy zrobimy szybki pomiar nawet gdy dziecko śpi. Termometr robi również pomiar temperatury w pomieszczeniu. Sygnalizuje swoim kolorem czy temperatura jest odpowiednia czy mamy gorączkę. Termometr na baterie. Łatwy w obsłudze. Najbardziej zaskoczył mnie w nim czas pomiaru! Mam inny bezdotykowy ,ale ten jest ekspresowy! Wręcz pokazuje od razu ,co wygodne przy małym ,niecierpliwym dziecku :)