Opinie testerek (kwiecień 2026) zestaw dla mamy

Prosimy testerki, które otrzymały zestaw dla mamy: laktator PowerPump, butelka Natural Shape ze smoczkiem dwustrefowym do karmienia mlekiem mamy, biustonosz MumFIT do karmienia i wkładki laktacyjne 3D o podzielenie się w wątku opiniami o produktach :raised_hands: :smiling_face_with_three_hearts:

7 polubień

@CanpolBabies_Redakcja
Moimi doświadczeniami i opiniami podzielę się w wakacje - baby girl będzie już na świecie! :bubbles::cherry_blossom:🩷

1 polubienie

Oczywiście, podzielę się od razu jak przetestuje :face_with_peeking_eye::upside_down_face:

Oczywiście już niedługo się podzielę bo do terminu zostało niewiele :smiling_face_with_three_hearts::ok_hand:. Pewnie zdążę urodzić zanim dojdzie przesyłka :ok_hand:.

Czekam niecierpliwie na opinie odnosie biustonosza :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Oczywiście podzielę się opinią bardzo jestem ciekawa, laktatora :smiling_face:

Ja jestem zawsze ciekawa nowości i tego czego nie testowałam jeszcze :blush:

Oczywiście już niedługo podzielę się opinią :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ja tak samo jestem ciekawa zawsze co tam do testów będzie , a jak wgl jakaś nowość to dodatkowo emocje :face_holding_back_tears:

Nooo ja już myślę co będzie za miesiąc :thinking:

Tym razem sporo jest rzeczy ktorych jeszcze nie testowałam także super :blush:

Ja aż tak do przodu nie myślę :see_no_evil: @Patrycjaw25 dokładnie , ja też i fajne te rzeczy i przydadzą mi się bardzo

ja poki co nie myślę bo to bez sensu
przez miesiac jeszczr tyle sie może wydarzyc i jakas nowosc pojawic

1 polubienie

Jak tak w sferze co mogłoby być😆

Też tak zawsze mam już wiem co jest teraz a ciekawi co będzie później :joy::joy:

Ja przeglądam sklep co jakiś czas co jest w nowościach :smile:a jeszcz jak jest do testów to super :blush:

Nooo i dzięki temu czasem wychwycisz wcześniej :upside_down_face:

Ja tak mam dopiero na koniec miesiąca a tak nawet o tym nie myślę :see_no_evil: