Opinie testerek (lipiec 2026)

Prosimy testerki, które otrzymały wyjątkowy zestaw ekocertyfikowanych produktów Canpol babies z NOWOŚCIĄ: hipoalergicznym ekologicznym płynem do prania dla niemowląt o podzielenie się w wątku opiniami o produktach.

9 polubień

Tabletki dałam szwagierce, bo ja mam zmywarkę na płyn xd

Płyn do prania też dopiera, nie ma reakcji alergicznych ani kłopotów skórnych. Do tego wydaje mi się bardzo wydajny, bo zostało mi jeszcze połowa :slight_smile:

Płyn do mycia butelek też efektywny i wydajny, nie zostawia zapachu, ale zdecydowanie wolę butelkę, bo nie mam dozownika do tego płynu :confused:

Ogólnie podsumowując produkty zdecydowanie spełniają swoje rolę i co najważniejsze są HIPOALERGICZNE, bo nie wystąpiły zadne problemy u nas :wink:

Tabletki do zmywarki

Tabletki świetnie czyszczą naczynia, nawet naprawdę brudne i tłuste, radzi sobie też z przypaleniami. Duży plus za to, że po umyciu naczynia nie mają chemicznego zapachu. Dzięki tym tabletkom nie boję się myć w zmywarce naczyń synka :slight_smile:

Płyn do naczyń

Płynu używam już bardzo długo. Na początku nie mogłam się przyzwyczaić do rzadkiej konsystencji i przez to wydawało mi się, że może nie być zbyt wydajny ale nic bardziej mylnego, bo jest naprawdę bardzo wydajny i wystarcza na długo.

Szkoda tylko, że butelka nie ma pompki, bo na pewno używanie płynu byłoby wygodniejsze.

Jest to też jeden z niewielu dziecięcych płynów do mycia naczyń, który mnie nie uczulił

Uzupełnienie

Super rozwiązanie, że nie trzeba za każdym razem kupować kolejnej butelki z płynem, tylko można kupić samo uzupełnienie. Bardzo eko rozwiązanie :heart: z racji tego, że płyn jest bardzo wydajny, jeszcze nie mogę się wypowiedzieć, czy samo przelewanie płynu itd. jest wygodne, bo jeszcze nie musiałam tego robić :sweat_smile: Na pewno za jakiś czas wrócę i uzupełnię opinię.

Płyn do prania

Ten płyn jest genialny :heart: dobrze dopiera plamy. Wiadomo, tradycyjnie największym problemem była marchewka :joy: Ale po wypraniu i wysuszeniu białej bluzki na słońcu wszystko zeszło. Aż żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia przed i po, bo efekt był naprawdę super.

Płyn nie spowodował też żadnej reakcji alergicznej i nie podrażnił skóry❤️ podoba mi się to, że nie ma zapachu, bo akurat na dziecięcych ubrankach nie lubię jak pachną płynem.

Jedyna moja uwaga jest do tego zielonego „dziubka” do nalewania płynu. Czasami odkręcając zakrętkę lekko odkręca się też ten dziubek i wtedy, trzymając butelkę za uchwyt, nie mogę nalać płynu prosto na nakrętkę. Muszę albo trzymać butelkę pod kątem, albo najpierw dokręcić dziubek żeby lać na prosto. Niby drobiazg, ale czasami trochę denerwuje

Płyn do mycia butelek plus uzupełnienie to dla mnie najlepsze rozwiązanie, płyn starcza na długo i dobrze myje i pieni się, dodatkowo nie trzeba wyrzcać opakowania i kupwoać nastepnego tylko wystarczy przelać i ta opcja starcza na 3 uzupelnienia - dla mnie super!

Płyn do prania przypadł nam bardzo du gustu, dobrze dopiera plamy i nie uczula moich dzieci (testowane na 7 miesiecznym bobasie i 5 latku ze skłonościa do alergii)

Tabletki do zmywarki to akurat produkt które jest w naszym domu od dłuższego czasu i jestem z nich bardzo zadowolona. Domywa naczynia i nie pojawia się osad na nich

Prawie caly swoj zestaw oddalam innej mamie do testow :slight_smile: bo na codzien uzywamy wszystkich produktow :slight_smile:
Plyn do prania- pisalam juz w jakims watku, ze u mnie sie mega sprawdzil i nawet plamy po jedzeniu ladnie sie dopieraja. Dodatkowo jest delikatny dla skory. Mama, ktora testowala plyn mierzyla sie z ogromna alergia skorna swojej corki. Przy zmianie na plyn alergia zaczela ustepowac.
Tabletki i plyn do mycia naczyn- naczynia czyste i bez zadnego zapachu. Co w naszym przypadku jest tylko in plus poniewaz “zastawa” Gucia jest glownie silikonowa :slight_smile:
Plyn troszke rzadki ale juz sie przyzwyczailam. Bardzo dobrze sie pieni. Moglby byc w szklanej butelce z pompka

plyn do butelek- towarzyszy nam od 3 lat , bardzo sie sorawdza i lubiee to ze jest bez zapachu bo niektore az petfumowaly butelki i mleko mialo zapach plynu🫣. bardzo fajnie sie pieni i wypłukuje. mala ilosc wystarczy by dobrze wyczyszcic. jedyne co bym zmienila i mowie od zawsze to butelka z papką bo byłoby zdecydowanie łatwiejsze dozowanie.

zapas plynu- fajne poreczne opakowanie , zajmuje malo miejsca i latwo mozna przelax.

tabletki do zmywarki - to nasze juz kolejne opakowanie i testujemy juz na kolejnej zmywarce. kilka sztuk dalam komus na przetestowanie i byla bardzo zadowolona, tak samo jak u nas naczynia ladnie wyczyszczone i swieze błyszczące. w poprzednich watkach z testami tabletek tez zamieszczalam opinie.

plyn do prania- pierwszy raz uzytkujemy i bardzo nam sie spodobal. jest bardzo wydajny. ja uzytkuje go sporo a mimo to 70% butelki nadal jeszczr mam. pranie jest swieze czyste i doczyszczone ladnie. problemów skornych nie ma co mnie bardzo cieszy a nawet kaszka u starszaka alergika zmalala. mysle ze zostanie z nami na dłużej.,:smiling_face_with_three_hearts::heart::heart_eyes:

Tabletki do zmywarki
Tabletki są świetne , domywaja w niskiej temperaturze. Nie ma chemicznego zapachu jak przy innych . Naczynia ładnie nabłyszczone , nie potrzeba dodatkowych produktów . Zapas zrobiony na jakiś czas , myślę że pozostaną z nami na dłużej . Atrakcyjna cena :slightly_smiling_face:

Płyn do prania
Testowałam kilka płyny do prania dla maluszka ale żaden nie spisał się tak jak ten . Najważniejszą cechą, jest bez zapachowy co jest super . Narazie nie wiem jak się spisze na plamy ale myślę że nie będzie z tym problemu . Delikatnie jest rzadki, ale w niczym to nie przeszkadzam .

Zapas płynu
Opakowanie nie zajmuje dużo miejsca, zapas duży , więc myślę że wystarczy na długo . Bez problemu można go przelać do butelki , resztę spokojnie można zakręcić i schować bez obawy że coś się rozleje .

Płyn mycia butelek
Jeszcze nie używałam , ale myślę że również sprawdzi się dobrze tak jak wszystkie produkty z tej firmy .

Jest mi miło móc przetestować różne produkty, jak narazie nie zawiodłam się na żadnym. Produkty wysokiej jakości . :heart::heart:

Tabletki do zmywarki stosujemy już od bardzo dawna , są świetne idealnie wszystko domywają , a najważniejsze że są bezpieczne i idealne do czyszczenia naczyń dziecięcych.

Plyn do mycia butelek i smoczków świetnie sprawdza nam się podczas mycia recznego smoczków , butelek i miseczek dziecięcych.

Plyn do prania jest swietny , delikatny dla tkanin dzieciecych i dobrze usuwa plamy z ubranek dzieci. Nie podrażnia delikatnej skóry maluszka. Opakowanie jest bardzo wydajne .