Prosimy testerki, które otrzymały zestaw do pielęgnacji maluszka o podzielenie się w wątku opiniami o produktach ![]()
Ale cieszę się z tego zestawu super że mogę go przetestować idealny zestaw na tę porę
Od razu bede każdemu mierzyć temperatury ![]()
U nas na pierwszy ogień pójdzie aspirator ![]()
Aspirator jak najbardziej polecam za każdym razem każdemu. Ma 3 poziomy ssania o bateria trzyma bardzo długo.
Podkłady jak to podkłady u nas korzystamy z nich na foteliku samochodowym w razie jakiegoś nagłego siusiu.
Chusteczki suche bambusowe dla mnie najlepsze, miękkie i najważniejsze że wyciągają się pojedynczo. Używam ich już od dawna dla mnie numer 1.
Chusteczki nawilżane mają bardzo miękka strukturę w porównaniu do innych firm to bardzo na plus, są dobrze nawilżone więc spełniają swoją rolę w 100%
Woreczki na zużyte pieluszki- plusem jest opakowanie że można wyciągnąć jedna i zamknąć wcześniej kupowałam na rolce ale te zdecydowanie wygrywają
Termometra jeszcze nie testowałam przy gorączce ale wygląda na porządny
Aspirator i termometr to dla mnie must have każdej mamy . Długo się wzbraniałam z zakupem aspiratora , ale jak tylko dostałam do testów to śmie twierdzić że to genialne urządzenie . Podkłady są dla mnie nie zastąpione klej jest mega na plus . Chusteczki odpowiednio nawilżone bardzo fajne . Woreczki na brudne pieluszki w fajnym opakowaniu można wrzucić do torebki !
Rzeczy z canpola jak zwykle są super!
Podkłady znamy i używamy, bardzo fajnie że mają ten pasek samoprzylepny dzięki czemu na zewnątrz gdy potrzebujemy ich użyć, u dziadków czy na basenie w przebieralni są idelane bo nie przesuwają się wraz z naszym ruchliwym maluchem
chusteczki mokre są jak najbardziej okej, plus za skład, są odpowiednio mokre ale nie są przy tym zimne co jest dużym plusem przy zmianie pieluszki czy konieczności przetracia buzi czy rączek, chusteczki bambusowe są idelane przy wieczornej toalecie ale także w ciągu dnia bardzo miękkie i delikatne do skóry malucha. Aspirator super działa, bateria trzyma długo, łatwość obsługi i możliwość zabrania wszędzie to to czego szukaliśmy, termometr jest super, mieliśmy już jeden elektryczny bezdotykowy jednak tutaj wielką zmianą jest możliwość zmierzenia temperatury powietrza, bardzo pomogło nam teraz gdy były zimniejsze noce i potrzebowaliśmy sprawdzić temperature w pokoju, sama funkcja mierzenia temperatury ciała bardzo dobrze działa, nie trzeba przesuwać po skroni więc dziecko nie macha główka nie denerwuje się, pomiar jest szybki i skuteczny
Do tej pory używałam aspiratora z canpolu z ustnikiem i ten elektryczny to mega wygoda (chociaż tamten też dawał radę
). Termometr super, cieszę się że w końcu mam bezdotykowy, obawiałam się że pomiar będzie niedokładny ale nie ma tego problemu :). Resztę produktów już miałam wcześniej i kupuję nadal bo są niezastąpione. Canpol robi świetną robotę dla młodych matek ![]()
Ja tylko mam nadzieję że mój przetestuje jak najpóźniej ale odrazu wystawię opinię , chociaż widzę że już są same pozytywne to super
Cześć dziewczyny, dziś przychodzę do was z recenzją wrześniowej paczki od @CanpolBabies_Redakcja. Dostałam do testowania same przydatne rzeczy. Nawilżane chusteczki nie są tak bardzo nasączone woda, ale pięknie idzie nimi wszytko wytrzeć, są miękkie i nie drą się, nie uczulają. Podkłady super, bardzo chłonne i nie są ani sztywne czy zbite ani takie napuszone jak wata po prostu idealna struktura, używam ich do przewijania malucha, ale też przydają się dla starszaka , jest już odpieluchowana, ale w razie czego kiedy idzie na drzemkę podsuwam jej podkład, żeby mieć mniej prania i sprzątania. Woreczki na pampersy, myślę, ze nie potrzebują zbędnych słów, spełniają swoje założenie, zawsze mam kilka luzem w plecaku na wyjazdy, reszta leży na przewijaku na grubsze tematy
Zestaw szczotka i grzebień, jest bardzo fajny, jednak z takich pakietów niegdy nie używam grzebienia, zwykle oddawałam córce do lalek, ale ten z Canpol zostawiłam sobie i czeka aż włoski maluszka podrosną, szczotka świetnie się sprawdza do czesania i masowania małej główki
Termometr jest bardzo poręczny, odpowiada mi i co ważne pokazuje taką temp jak termometr który już mamy w wyprawce - termometrów niegdy za wiele, w razie gorączki zawsze warto zweryfikować pomiar
Aspiratora jeszcze niestety nie miałam okazji próbować, a może i stety
Katar z pewnością jeszcze przed nami i wtedy wrócę z opinią
A na koniec moje odkrycie, te chusteczki bambusowe to jest hit! Na początku jak otworzyłam to myślałam, że to te nawilżane chusteczki i wyschły, bo nigdy suchych bambusowych chusteczek nie miałam
Są delikatne, miękkie, nie drą się i są mega ale to mega chłonne - wylałam wodę na przewijaku i jedną chusteczką ściągnęłam na luzie 1/4 szklanki wody. Rewelacja! Dziękuję za możliwość testowania ![]()
@CanpolBabies_Redakcja wasze produkty pomagają w codziennym funkcjonowaniu mamy i dziecka jestem bardzo zachwycona produktami od canpola
tym razem do testów otrzymaliśmy :
Podkłady do przewijania większe i mniejsze - idealnie sprawdzają się przy przewijaniu mojego miesiecznego synka i 15 miesięcznej córki fajnie że są dwa rozmiary te większe używam dla córki mniejsze dla synka , idealnie sprawdzają się w podróży a także kiedy jesteśmy na wiekszych zakupach w pokojach do przewijania dla maluchów kładziemy na przewijak ![]()
Szczoteczka z naturalnego włosia i grzebyczek- szczoteczka jest miekka i delikatna dla delikatnej główki mojego maleństwa, grzebyczek będzie idealny przy usowaniu ciemieniuszki . Kolor również trafiony niebieski dla synka ![]()
Termometr bezdotykowy- użyliśmy go jeszcze tego samego dnia kiedy do nas dotarł. Sprawdzaliśmy temperaturę maluszka po szczepieniu. Super czuły, temperatura ciała pojawia się odrazu , mega przydatne urzadzenie i must have każdej mamy .
Aspirator elektryczny - narazie testowaliśmy przy małym katarku i usuwa wydzielinę z noska super , ciekawa jestem jak radzi sobie przy gęstym katarku ale cieszę się że narazie przy takiej pogodzie dzieciaki są zdrowe
i nie musimy jeszcze używać ![]()
Woreczki na pieluszki- są super mocne , przy tym pojemne nawet dwie pieluszki pomieszczą synka i córki. Mają delikatny zapach .
Mokre chusteczki- super , nie powodują alergii na skorze u córeczki. Córka tylko takie może używać ponieważ inne zapachowe ją uczulają na twarzy .Jesteśmy zadowoleni ![]()
Suche chusteczki bambusowe - chusteczki u nas idą jak woda przy trójce dzieci opakowanie chusteczek idzie na tydzień czasem
są super nie podrażniają skóry przy mocniejszym potarciu .
Ja jestem zachwycona chusteczkami nawilżającymi. Podoba mi się ich struktura. Wcześniejsze, których używałam były dla mnie za gładkie i ciężko było umyć dziecko. Tutaj rzeczywiście spełniają swoją funkcję.
Super, że podkłady mają taśmę klejąca. Nieraz to dodatkowa zabawa z takim uciekającym podkładem.
Aspirator do nosa spełnia swoją rolę, nareszcie mogę sama wyczyścić nos synowi. Wcześniej używaliśmy takiego do odkurzacza to były potrzebne dwie osoby do tego.
Woreczki na pampersy bardzo nam się przydają, małe i praktyczne.
Od wczoraj mamy katar więc termometr poszedł w ruch. Super że baterie są w zestawie. Można nim mierzyć temperaturę ciała i przedmiotów, bardzo latwy w obsłudze do tego niebieska dioda ułatwia sprawdzenie temperatury tam gdzie należy.
Aspirator do noska skradł nasze serduszka nie dość że łatwo odtyka nosek to bateria trzyma długo,łatwo się czyści moge kazdej mamie polecić
Podkłady są świetne do przewijania ponieważ maja samoprzylepną tasme i mozna przykleić czy to w domu czy w podruzy a to duze ułatwienie przy maluszku
Chusteczki mokre mają ciekawy skład nie podrazniają pupy mojej córeczce są idealnie mokre wiec przy brudnej buźce czy raczkach sprawdzaja sìę idealnie
Chusteczki bambusowe są delikatne i miekkie i nie podrazniają skóry maluszka ja uzywam je do wycieranja noska idealnie sie sprawdzają napewno nie raz sie w nie zaopatrzymy
Termometr tego nam brakowało poprzednie co mielismy były beznadziejne a ten termometr nie dość ze zmierzy temperature dziecka to jeszcze pokaze jaka jest temperatura w pomieszczeniu
Woreczki na pampersy znamy i nie zlicze ile juz opakowań zuzylismy mają bardzo przyjemny zapach i jest ich duzo
Szczotka do wlosów jest bardzo miekka a zarazem delikatna dla skóry maluszka jest idealna do czesania wlosków bardzo fajnie nam się nią robi kiteczki
@CanpolBabies_Redakcja bardzo dziekujemy za mozliwość testowania produktów marki campol baby
Te produkty są z nami do tej pory i napewno bedziemy sie zaopatrzac w te produkty ktore mogłyśmy testowac są bardzo dobrej jakosci po prostu z całego serca moge kazdej mamie polecić te produkty