Oszustwo na vinted gdzie zgłosić

Niby czasem lepiej porozmawiać ale pisząc na się dowód i czarno na białym :upside_down_face:

1 polubienie

To ja odwrotnie :face_with_peeking_eye: wolę pisać :rofl: najlepiej to gdybym mogła wszędzie pisać nawet do lekarzy :rofl:

To ja mam znowu odwrotnie , lepiej się wysłowię ja piszę , i o niczym nie zapominam :crazy_face:

Ostatnio mialam umowic mala prywatnie do lekarza , no i dzwonie sobie , pani odrzuca i wysyla sms “nie moge rozmawiac , prosze napisac o co chodzi”
Mysle sobie o nieee , no jak ja mam jej to napisac :sweat_smile: w trakcie rozmowy to by zadala jakies pytania pomocnicze a tak to musze wszystkie informacje zawrzec w 1 monologu :sweat_smile: myslalam nad tym dobre 10 minut az w koncu wyskrobalam jakas wiadomosc :laughing:

To dla mnie znowu taka opcja jest dużo lepsza :crazy_face:

Też zawsze wolałam pisać i zawsze można pomyśleć :smiley:

To u mnie zależy od sytuacji. Czasem wolę płaszczowi wyjaśnić o co mi chodzi i czasem też temat jest na tyle długi czy skomplikowany że powiedzieć ale sa sytuacje że wygodniej napisać. I mieć jeszcze dowód. Nie ma tak że coś wolę po prostu wybieram najbardziej optymalna opcje

Ja mam w głowie poukładane , a jak zaczynam mówić to połowy zapomnę barak wszystko napisze . Nieraz to przez sms to z mężem się wolę kłócić bo wiem że swoje powiem :sweat_smile::crazy_face::sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Ja to wtedy lubię milczeć i on się denerwuje , że ani nie odbiorę ani nie odpisze :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Aaa to racja haha. Też tak wolę. Wtedy możesz przemyśleć i jeszcze coś dołożyć :rofl::rofl:

1 polubienie