Paczki powitalne (wyprawki) - powielony wątek

Napisałam maila czy ten konkurs będzie działać bo mi się pokazuje że wróci w marcu 2022 :joy::joy::joy: a już pytałam właśnie o ten mus to uznałam że nie zaszkodzi dopytać

1 polubienie

I dobrze :slight_smile: daj znać co napiszą

1 polubienie

No jasne! Póki co mam czas się zastanowić które zdjęcie wybrać :face_with_hand_over_mouth: nie wiem czy basen w ogródku i babci czy kibicowanie mamie po skoku ze spadochronem :face_with_monocle:

Mówicie o konkursie z BoboVita ? Ciekawe czy mi się uda coś zdobyć :laughing::laughing:

2 polubienia

Tak ten, wkurza mnie że ta ich strona tak głupio działa i nie działa co chwilę :roll_eyes:

Jak dodajesz zdjęcia na konkurs to mi zajęła weryfikacja 4 dni chyba

No pamiętam ale póki co nie da się nawet

Może za wcześnie jakby nie patrzy dzisiaj pierwszy dzień miesiąca

Może tak. Mailowo napisali że nie mają wiedzy więc pewnie masz rację

Też planuje brać udział

Ja też ale widziałam z poprzednich miesięcy że tak nie ma że wygrywa z największą ilością serduszek bo były takie które miały dosłownie kilka

1 polubienie

Tak, tam @Mamamalwi wrzucała fragment z regulaminu że to oni w sumie sami chyba wybierają

1 polubienie

No dobra jest konkurs. Ale teraz zdjęcie z kaszką :see_no_evil: myślicie że to serio musi być kaszka :joy:?

Wydaje mi się że tak, jak sami wybierają to na 100% musi być kaszka na zdj :see_no_evil:

Tak więc ja odpuszczam w tym miesiącu

Liczyłam że zdjęcie bobasa jak je i ma miseczkę wystarczy :rofl: póki co gotuję zwykła kaszę mannę :see_no_evil:

A wiadomo już kto tam wygrał?

Hahahha nie wiem ale pewnie tak xD

Tam bardzo późno wyniki są

Mi na e-mail nic nie przyszło :frowning: