nigdy nie paliłam papierosów ani nie pilam alkoholu
nie rozumiem jak można palić, czy pić karmiąc dziecko
Nawet mała ilość alkoholu może mieć tragiczne skutki dla dziecka. Czasami chciałabym wiedzieć o czym te kobiety myślą, bo na pewno nie o swoim dziecku.
nie palę papierosów w ogóle, a w ciąży i podczas karmienia nie pije ani grama alkoholu
Ja tam nigdy nie paliłam i nie piłam w ciąży i tak już nawet zostało 5 miesiecy po porodzie
najbardziej jest mi żal tych maluszków, które się rodzą z alkoholem we krwi
to smutne jak rodzice mogą na takie coś pozwolić aby ich dzieci rodziły sie z alkoholem we krwi
nie mialam tego problemu bo sama nigdy nie palilam ani nie pilam alkoholu
nigdy nie paliłam alkoholu też nie pije więc nie mam problemu i nie rozumie matek które to wszystko dla dziecka zrobią ale palenia nie rzucą
Ja również nigdy nie paliłam, alkoholu też nie piję. I jestem zdania ,że te które to robią powinny przestać na okres ciąży i karmienia piersią. W końcu tu chodzi o dziecko…
ja za nałogami takimi też nie jestem.
co fakt pic to mi sie zdazyło kawe w ciaży ![]()
Nie popieram nałogów w ciąży ani nawet przy dziecku
Ja palilam w czasie karmienia ale robilam tak ze najpierw nakarmilam dziecko, odciagnelam reszte i wtedy zapalilam
ja nie palę
ja w ogole nie pale i nie pije alkoholu wiec zadnego problemu nie mialam
ja rzuciłam palenie jak zaczęliśmy się starać o dziecko
w ciąży oczywiście nie paliłam
ja w ciąży ,przed i po nigdy nie paliłam ani nie piłam jak widze matki palące a niedaj boże pijące niedobrze mi sie robi masakra
Ja ogólnie za paleniem papierosów i piciem alkohotu nie jestem a tym bardziej w ciąży czy podczas karmienia.