Palenie papierosów i picie alkoholu w czasie karmienia piersią

nigdy nie paliłam papierosów ani nie pilam alkoholu

nie rozumiem jak można palić, czy pić karmiąc dziecko

Nawet mała ilość alkoholu może mieć tragiczne skutki dla dziecka. Czasami chciałabym wiedzieć o czym te kobiety myślą, bo na pewno nie o swoim dziecku.

nie palę papierosów w ogóle, a w ciąży i podczas karmienia nie pije ani grama alkoholu

Ja tam nigdy nie paliłam i nie piłam w ciąży i tak już nawet zostało 5 miesiecy po porodzie

najbardziej jest mi żal tych maluszków, które się rodzą z alkoholem we krwi

to smutne jak rodzice mogą na takie coś pozwolić aby ich dzieci rodziły sie z alkoholem we krwi

nie mialam tego problemu bo sama nigdy nie palilam ani nie pilam alkoholu

nigdy nie paliłam alkoholu też nie pije więc nie mam problemu i nie rozumie matek które to wszystko dla dziecka zrobią ale palenia nie rzucą

Ja również nigdy nie paliłam, alkoholu też nie piję. I jestem zdania ,że te które to robią powinny przestać na okres ciąży i karmienia piersią. W końcu tu chodzi o dziecko…

ja za nałogami takimi też nie jestem.

co fakt pic to mi sie zdazyło kawe w ciaży :slight_smile:

Nie popieram nałogów w ciąży ani nawet przy dziecku

Ja palilam w czasie karmienia ale robilam tak ze najpierw nakarmilam dziecko, odciagnelam reszte i wtedy zapalilam

ja nie palę

ja w ogole nie pale i nie pije alkoholu wiec zadnego problemu nie mialam

ja rzuciłam palenie jak zaczęliśmy się starać o dziecko

w ciąży oczywiście nie paliłam

ja w ciąży ,przed i po nigdy nie paliłam ani nie piłam jak widze matki palące a niedaj boże pijące niedobrze mi sie robi masakra

Ja ogólnie za paleniem papierosów i piciem alkohotu nie jestem a tym bardziej w ciąży czy podczas karmienia.