ja nie palilam ani nie pilam
Zabronione ! Choć znam matki, które potrafiły zapalić papierosa w łazience szpitalnej
Nie pale i nie pije alkoholu
mnie dodatkowo odrzucało od kawy na początku ciąży… ale miałam czasem smaka na piwo - ale nie piłam bo i po co?
Ja w ciąży takźe nie mogłam znieść smaku i zapachu kawy.
nie wyobrażam sobie jak można pić i palić karmiąc
papierosów nie palę, a z alkoholu zrezygnowałam całkowicie jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Teraz karmię piersią i nadal nie wyobrażam sobie, że mogłabym wypić choć lampkę wina, bo dla takiego maleństwa taka lampka alkoholu to spora dawka.
nie pilam i nie palilam;D
ja jak tylko sie dowiedziałam przy 1 wyrzuciłam całą paczke papierosów:)
Jak ja patrze na ulicy na kobiety w ciąży ktore palą mam tylko ochote do nich podejsć i spytac się co takiego dobrego robią. W końcu o szkodzi dziecku.
palenie i aklochol powinny byz zabronione dla koboet w ciąży
ja też jestem za zakazem palenia papierosów i picia alkoholu w ciąży
Jestem całkowitą przeciwniczką nałogów szczególnie przy dziecku
ja na szczęście nie palę ale myślę że nie warto od razu truć dziecka
nie pale
ja nigdy nie paliłam, w ciazy też nie napiłam się nawet na weselu piłam tylko soczki mimo, że to niby okazja szczególna jakaś była dla dobra dzidziusia wszystko
Zarówno w ciąży jak i podczas karmienia jest całkowity zakaz zarówno papierosów i alkoholu. Nie przyjmuję wytłumacznia pt: “jedna lampka wina”.
matka mojego chrzesniaka karmiła go i paliła, spróbowała i stwierdziła że wtedy pokarm robi się gorzki ![]()
nie palę i nie mam tego problemu. Szkoda mi dzieci których matki w ciąży i podczas karmienia palą
mnie zaszokował w lato widok kobiety na ławce… w prawym ręku dziecko przystawione do piersi w lewej ręce papieros.