Bo kiedyś się tak mówiło o tej lampce wina ale teraz to każdy lekarz powinien zweryfikować swoją wiedzę i zabraniać wina w ciąży
I do tego zwiększa się ryzyko śmierci łóżeczkowej
Palenie i picie w ciąży i podczas kp powinno być karalne:)
To już lekka przesada. …
Niektóre matki powinny się zastanowić nad sobą. …
Hiacyntabukiet - wiesz co? Chyba masz rację… Nawet jakaś grzywna, cokolwiek…
ja nie wiem jak mozna palic i pic jak sie karmi to sa dla mnie matki bez rozumu
nie uznaje ani jednego ani drugiego
Albo dziecko albo uzywki
Takie same zasady obowiązują jak w ciąży i koniec
można pic, ale wtedy kp dopiero po całkowitym wytrzezwieniu
To powinno być zakazane! !
jestem zdecydowanie na nie
ja slyszalam ze nawet mleko palaczki ma wiecej wartosci niz mm.sama nie pale zeby nie bylo
Ja nie wiem jak można palić u pić podczas ciąży czy karmieniu piersią . Po prostu trzeba na prawdę być nie dojrzala osoba
Jak czasem oglądam te reportaże jak matki kp lub w ciąży chodza pijane to albo zabrałabym takiego dzieciaczka albo wysłała do ośrodka zamknietego do czasu porodu.
Używki to jest kiepska sprawa. Szczególnie nie rozumiem kobiet które narażają swoje dzieci na szkodliwy wpływ papierosów czy alkoholu
Ja bym poczekala z tymi uzywkami, na szczęście ja nie palę a alkohol tylko okazjonalnie
Jeśli ktoś wyczekuje dziecka z niecierpliwością to nawet nie pomyśli o używkach. Widzę na osiedlu kobiety które nie planowały ciąży i tak samo nie starają się by dać temu dziecku wszystko co najlepsze, myślą raczej o sobie
DObrze że są piwa bezalkoholowe
już bym chyba wolala zrezygowac z karmienia piersią niż przekazac to do brzuszka maluszka