Pamiątki ciążowe

zdjęcia z usg mam :slight_smile: kartę ciąży też zostawiłam, zawsze przecież może się kiedyś przydać, a zdjęcia robiłam sobie sama albo mąż mi pstrykał, żadnej specjalnej sesji nie miałam :slight_smile:

nie wiedziałam że te zdjęcia blakną

Ja też mam zdjęcia z usg i taka prywatna mini sesję przez męża zrobioną :slight_smile:

muszę pierwsze zdjecie oprawić w ramkę serduszko

ja sobie zrobiłam sesje zdjęciowa z brzuszkiem

ja zachowałam test ciążowy i zdjęcia z usg, niestety karta ciąży została w szpitalu,

Mam test i zdjęcia usg, szkoda, że nie zrobiliśmy sesji, fajna sprawa

Oprócz zdjęć usg mam też zdjęcia brzuszka pokazujące jak się powiększal z tygodnia na tydzień

ja nie zachowałam testu ale mam jego zdjęcie na którym wyraźnie widać dwie kreseczki :slight_smile:

Ja mam kilka zdjęć brzuszka

a ja mam i filmy z usg i zdjecia oraz test ciazowy

właśnie dzisiaj wyrobiłam zdjęcia zrobione ze zdj z usg na pamiątkę aby nie wyblakły i są już w ramce !!

mamy opaskę z raczki

My mamy bardzo dużo zdjęc z USG w 3D i 4D :wink: rewelacja! Poza tym zrobilismy sobie z męzem sesje brzuszkową w studio i w plenerze :wink:

tez mamy pudelko skarbow

ja z okresu ciazy mam nie wiele pamiątek, zaginęły w przeprowadzce

Ja mam specjalne pudełko do którego chowam wszystkie pamiatki synka. Dam mu je za kilka lat. Wspaniała pamiątka.

Świetny pomysł na pamiątkę z okresu ciąży :slight_smile:

fajny pomysł z takim pudełkiem

pamiatka na cale zycie :slight_smile: dla rodzicow jak rowniez dla maluszka :slight_smile: