U nas sie nie sprawdzily ![]()
![]()
nie polecam
To ja łapie kod
dzięki
To mina mojej szwagierki jak o tym powiedziałam była bezcenna bo ona dwóch chłopaków tylko na pampers bo reszta ich uczulała a dowiedziała się o tym chwilę po tym jak najmłodszego odpieluchowwła ![]()
Ile wlasnie przy pierwszym dziecku mialam ppodobnych sytuacji ze moglam cos dostac lub taniej kupowac a poprostu nie bylam tego swiadoma ze cos takiego jest
Pampersy z dady na noc to najgorsze co może być, u nas się nie sprawdzały, przeciekały od razu… kompletna tandeta
Używamy pampersów pants i u syna i u córki. Syn ma teraz tylko na noc i przez 2,5 roku ani razu nam w nocy nie przeciekły
Do córki na noc dajemy teraz pampers pants night i też są bardzo dobre ![]()
Nam Dady się sprawdzają niezależnie czy na dzień czy na noc
i te złote i sprawdzały się również pampers pure
Ja używalam w pewnym momencie pampers panst night, bo też co noc to było mokro w zwykłych pantsach. I u nas się sprawdziły problem znikł jak ręką odjął.
Mam nadzieje ze nam sie sprawdza , z pierwszym dzieckiem bylo ok i nie ukrywam ze troche juz ich mam szkoda by bylo jakby nam sie nie sprawdziły
Kupiłam te pieluchy. Powiem wam że jestem mile zaskoczona są trochę inne niż zwykle, trochę grubsze i mają inną gumkę z tyłu. Szczerze jak na dzień to chyba za grube ale na noc idealne. Nic nie wyciekło nam jeszcze przez tydzień a w pampersach zwykłych często się zdarzało a rozmiar mamy dobry @MamusiaNM wg aplikacji
te rascals są naprawdę fajne jak na noc polecam
Właśnie myśląc o tej dyskusji to ja też dziś na allegro zakupiłam pantsy night
będziemy testować może mała nie będzie sie tak wybudzać w nocy bo na zwykłych to ma całą pieluchę nabrzmiała i to jej przeszkadza