Pampersy typowo na noc

U nas sie nie sprawdzily :joy::joy::joy: nie polecam

To ja łapie kod :smile: dzięki

1 polubienie

To mina mojej szwagierki jak o tym powiedziałam była bezcenna bo ona dwóch chłopaków tylko na pampers bo reszta ich uczulała a dowiedziała się o tym chwilę po tym jak najmłodszego odpieluchowwła :sweat_smile:

2 polubienia

Ile wlasnie przy pierwszym dziecku mialam ppodobnych sytuacji ze moglam cos dostac lub taniej kupowac a poprostu nie bylam tego swiadoma ze cos takiego jest

Pampersy z dady na noc to najgorsze co może być, u nas się nie sprawdzały, przeciekały od razu… kompletna tandeta
Używamy pampersów pants i u syna i u córki. Syn ma teraz tylko na noc i przez 2,5 roku ani razu nam w nocy nie przeciekły
Do córki na noc dajemy teraz pampers pants night i też są bardzo dobre :slight_smile:

1 polubienie

Nam Dady się sprawdzają niezależnie czy na dzień czy na noc :sweat_smile: i te złote i sprawdzały się również pampers pure

Ja używalam w pewnym momencie pampers panst night, bo też co noc to było mokro w zwykłych pantsach. I u nas się sprawdziły problem znikł jak ręką odjął.

2 polubienia

Mam nadzieje ze nam sie sprawdza , z pierwszym dzieckiem bylo ok i nie ukrywam ze troche juz ich mam szkoda by bylo jakby nam sie nie sprawdziły

3 polubienia

Kupiłam te pieluchy. Powiem wam że jestem mile zaskoczona są trochę inne niż zwykle, trochę grubsze i mają inną gumkę z tyłu. Szczerze jak na dzień to chyba za grube ale na noc idealne. Nic nie wyciekło nam jeszcze przez tydzień a w pampersach zwykłych często się zdarzało a rozmiar mamy dobry @MamusiaNM wg aplikacji :rofl: te rascals są naprawdę fajne jak na noc polecam

2 polubienia

Właśnie myśląc o tej dyskusji to ja też dziś na allegro zakupiłam pantsy night :wink: będziemy testować może mała nie będzie sie tak wybudzać w nocy bo na zwykłych to ma całą pieluchę nabrzmiała i to jej przeszkadza

1 polubienie