Aga na początku też mi było nie wygodnie ale jakoś doszłam do wprawy i to jest wygoda bo nawet jak na podwórku lata w sukience to tylko podniosę i na stojąco zmienie nie muszę kombinować jak i gdzie zmienic
Aneczka, ja na podwórku średnio wyobrażam sobie przebierać syna, zwłaszcza przy kupie, no ale skoro doszłaś do wprawy to super;)
Aga a wyobrażasz sobie pojechać sprawy załatwiać z dzieckiem a oni zrobo kupę i co wtedy? Wracać do domu? Inaczej jak ktoś jest swoim samochodem a inaczej jak jest się autobusem. Na przewijak w łazienkach takiego dziecka już się nie polozy więc trzeba kombinować
Aneczka, ale ja nadal przewijam na przewijaku syna... Jak ruszam się z domu, to tylko samochodem, więc każdy dostosowuje zachowania do swojej sytuacji i tyle.
Co do pantsow to można dostać się do ich testów
https://www.klubpampers.pl/pl/projekty/pants/jak-to-dziala?pk_campaign=Pampers%20Denim%20PL#utm_source=Blix&utm_medium=Blix_natywna_biedronka&utm_campaign=przeterstuj_za_darmo
Ja też nigdy nie przewijałam synka na stojąco i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie zresztą on dosyć szybko został odpieluszkowany
Patka to super że udało się szybko odpielichować. Też pierwszo mi było niewygodnie tak ale się przyzwyczaiła o córeczka sama tak chce żebym zmieniała
Patka to super że udało się szybko odpielichować. Też pierwszo mi było niewygodnie tak ale się przyzwyczaiła o córeczka sama tak chce żebym zmieniała.
A co do pantsow to w empiku na nie jest promocja. I w Biedronce w jumbobagach z Dady
pantsy to pewnie wychodzą cenowo jak 2 normalne pieluszki. Nie orientowałam się aż tak mocno w cenach, ponieważ nie planowałam kupić. Ciekawe, czy są mamy, ktore uzywają tylko pantsów.
Ja używam zmywkłych bo jest mi tak wygodniej. mam pantsy, ale jakoś nie przekonałam się do nich. Tak jak te basenowe ciężko było mi zakładać, więc pewnie to mnie odstrasza. Ostatnio jednak sie skusiłam i paczka pantsów czeka.
Ja tylko zwykłych pampersie nigdy pantsow nie wypróbowaliśmy
My kilka dni temu kupiliśmy na próbę pantsy z dady i chociaz ze zwykłych do tej pory bylam bardzo zadowolona to z tych juz nie bardzo 2 razy przeciekly nam na wyjsciu tak ze musialam dziecko przebierac dosłownie cale jakoś ta paczkę wykorzystamy ale moze w domu nie na wyjscie zeby miec to bardziej pod kontrola i będziemy probowac chyba z innej firmy
Obecnie używamy z pampersa i są ok jeśli chodzi o chłonność .. Minusem jest dla mnie to że są wciągane i nie da się ich tak odkleić jak pampersa.
paula.nolbert@o2.pl dlatego mu nie używaliśmy wogole pantsow. Bo przy kupie to chyba trzeba je rozcinać bo jak zdjąć żeby dziecka nie ukazać
Też mnie to wkurza dlatego jesteśmy znowu na zwykłych moim zdaniem są ok jeśli już chcemy odpieluchowac dziecko.
pantsy to dla mnie porazka...
Nie wiem czemu mają służyć jeśli nauce odpieluchowania to te zdejmowanie to porażka jakaś
Jakoś mnie panrsy nie przekonały
Dlatego też zawsze w bierze na promkach zostają:D
Anoosk wszędzie są na promocji często w Rossmann. Dostalam takie w prezencie od teściowej i sprzedalam